Műszempilla fel rakás után 2 napig nem érheti viz a szempillakat? 36N
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek életemben először felrakatni:D minden nap szempilla spirált használok és nehéz lemosni stb és ugy gondoltam megnézem milyen lenne ez
De hétfőre kaptam időpontot és kedden már szeretnek viselni sminket mert megyek dolgozni és neten olvastam hogy 48 óráig nem érheti viz
Jó de ha sírok amit nem fogok de mégis vagy utána 1 nappal sminkelek de óvatosan lemosom viz nélkül vagy nagyon kevéssel vattaval az oké?
Szememre nem tennék sminket csak max korrektort és púdert ilyen sima alapot
Szerintetek?
De majd megkérdezem a kozmetikust is mit gondol erről
2018. júl. 19. 17:12
1/2 anonim válasza:
Kérdezd meg a kozmetikust. Sminklenosóval körbe tudod törölni a szemed, attól nem. Lesz baja.
2/2 A kérdező kommentje:
Oké persze, köszönöm!:)
2018. júl. 19. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!