Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A műszempilla tényleg kárositj...

A műszempilla tényleg kárositja a szempillákat? Mennyi ideig marad fennt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
sajnos igen! Barátnőmnek felére csökkent :S:S az szempillái dússága! Kb max 24 óra. De inkább reggel fel és este le :D
2009. máj. 26. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem károsította. ha rendesen teszik fel és megfelelő ragasztóval akkor minden rendben lesz.

Van olyan is, ami hetekig fent marad függ attól, hogy soros vagy tincses stb. műszempialla és hogy sima tartós féltartós stb ragasztó. És hogy mennyit mosod a szemed meg hasonlók, mert ha állandóan mossa valaki és szappannal meg dörzsöli akkor nyilvánelőbb lejönnek a szempillák...

2009. máj. 26. 23:27
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.. kozmetikusnál szeretném megcsináltatni, ő csak nem rontja el nekem.. :)
2009. máj. 27. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem kozmetikus tette fel és ő is vette le!kb.ha 2 szempillám jött ki mai egyébként is kijön:))már 2szer is volt és semmi baja a szempillámnak!csak arra kell figyelni ha kezd lejjebb esni ne magadnak cibáld hanem menj el kozmetikába és leszedik a rgasztó oldószerével!ennyi!nyugodtan csináltass!!nekem 2 hétig bírta.
2009. máj. 28. 16:09
 5/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell hogy agód mivel én kozmetikus vagyok ezért azt tudom neked mondani hogy attol függ hogy mennyi időnként rakod fel a szempillát de károsodni nem fog mert a szempilla az folyamatosan cserélődik.A soros pilla az egy napig van fent de a tincses az akár egy hónapig is ha vigyázólrá.
2009. máj. 31. 21:30
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2009. jún. 15. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!