Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az baj, hagy egy lány meg van...

Az baj, hagy egy lány meg van elégedve magával?

Figyelt kérdés
A barátom szerint beképzelt vagyok, amiért azt mondom, hogy jól érzem magamat mostanság a bőrömben. :/ Nem voltam meghízva sosem, de már egy hónapja edzek heti 3x, és sokkal jobban érzem magamat, mint előtte. (Nem azért kezdtem el edzeni, mert túlsúlyos voltam, vagy vagyok, hanem azért, mert hiányzott a mozgás. Most végre sportolok, és jobban érzem tőle magam, ki merek menni bikiniben a strandra, stb. A barátom szerint pedig emiatt beképzelt vagyok, mert kijelentettem, hogy végre úgy érzem, jól nézek ki.
2018. júl. 9. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, dobd ki a barmot
2018. júl. 9. 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem beképzeltség. Csak a többség elégedetlen magával, és nem tartja elképzelhetőnek, hogy valaki szereti magát.
2018. júl. 9. 12:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem.

Az a baj hogy így is nagyon kevesen vannak megelégedve magukkal, még akkor is ha modell alkatúak.

A barátod rosszul tudja a fogalmakat, mert akkor beképzelt valaki ha sztárolja magát hogy ő milyen jó csaj, meg hogy ő a világ szépe, meg egyszerűen mindenki mást semmibe vesz aki nem olyan mint ő.

Én tudomásom szerint ez a beképzeltség.

Ha te jól érzed magad a bőrödben és megvagy elégedve magaddal, az egyáltalán nem az, és ez az egészséges, nem az hogy azon picsogj hogy mennyire nem tetszel magadnak.

2018. júl. 9. 12:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint egészen addig nincs baj vele, amíg nem esel át a ló túloldalára. Pl. mások lekezelése, magamutogatás, flegmázás.
2018. júl. 9. 16:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a barátod fél, hogy már nem elég jó neked, és ezért elhagyod. Ő is fejleszthetné magát, pl. érzelmi intelligencia szempontjából, különben nem lesz jó vége a dolgoknak, azt hiszem.

Szóval nem baj, én örülök helyette is veled. Bár, ha mindenki így gondolkodna magáról, kiürülne a kategória :D

2018. júl. 9. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
12%

" egy hónapja edzek... Most végre sportolok, és jobban érzem tőle magam, ki merek menni bikiniben a strandra"

Ezt vagy csak összekutyultad, vagy nem tudom de 1 hónap alatt a változás elég minimális akárhogy edzel... esetleg ha kokszolt úgy látványos de egyébként 0. Éppen ezért mondják azoknak akinek májusban jut eszükbe hogy lesz strand hogy a következőre esetleg felkészülnek mert egyszerűen kb látszatja sincs 1 havi edzésnek. 1 dologban lehet jelentős javulás az pedig az erőnlét.

2018. júl. 9. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 tévedsz, én például szintén láttam a változást 1 hónap után, mikor elkezdtem edzeni, mondjuk a bőröm feszességén. Nyilván nem lett kockahasa a kérdezőnek sem, de elképzelhető, hogy feszesedett.

Kérdező nem lettél ettől beképzelt, egészséges önbizalommal rendelkezel.

2018. júl. 9. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy te is elérted ezt:)

A barátod kicsit fogalomzavaros, hívd őt is sportolni magaddal. Legyél is büszke magadra tényleg.

2018. júl. 9. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:

OFF Egy hónap alatt is lehet nagy változást elérni, egészséges étkezés és edzés mellett. Nekem már két hét alatt is sokkal laposabb lett a hasam.

ON Nem baj, ha valaki meg van magával elégedve, ha tesz magáért, szerintem ez lenne a normális. De valamiért a társadalmunkba annyira bele van kövülve az a nézet, hogyha egy nő (vagy akár férfi, természetesen) elégedett a külsejével, csinosnak, szépnek érzi magát, nem pedig sírva néz reggelente a tükörbe -vagy legalábbis nem hirdeti nagy hangon- akkor egy beképzeld, önimádó ribi. Társadalmi elvárás a szerénység, inkább az álszerénység.

2018. júl. 10. 05:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Deheogy baj!!!!!! A barátod kissé nem normálisan gondolkozik. Ez a kapcsolat sem le hosszú szerintem....
2018. júl. 19. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!