Szerintetek is ő Magyarország legszebb nője?
# 8
Fogod magad, és keresel róla egy videót, ha szerinted photoshoppoltak a képek. Én néztem az adást, és ilyen élőben is. Mellesleg milyen az, amikor valakin 67 gb photoshop van, te IT zseni?
"150-160 centis lanyok johetnek szoba. (180 vagyok)."
180 centis pasi nincs rászorulva, hogy 150 centis kerti törpékből válogasson. Nem vagy te 180 centi 😂😂😂
Aranyos, bájos, a normális képek alapján, de ilyenekből csomó rohangál az utcán.
Szerintem léteznek nála szebbek is az országon belül, de ez csak az én egyéni véleményem, másnak ő a non plus ultra.
Kulcsár Edinához képest egy gyönyörű álomnő.
Az a nő fejre kimondottan rusnya.
Még 2018-ban is ilyeneken borulnak ki az emberek? Ezek kb. ilyen nyugdíjas embereknek való műsorok, akik moroghatnak rajta, hogy de az ONOKÁM SZEBB.
Amúgy meg aki ilyenen kiborul, az készüljön a következő ilyen "megmérettetésre". :D
Amugy akik ezen vergodnek, hogy de nem is szep, mert a szomszed lanya, az unokam, a haziorvosom szebb, azok belegondolnak, hogy nyilvan nem az orszag osszes noje jelentkezett erre a szarra? Nem neztem, lehet, hogy a felhozatalbol ez a lany volt a legszebb. Es egyebkent egyaltalan nem csunya, bar SZERINTEM inkabb aranyos arca van, mint szep.
Aki ennyire kiborul ezen, azzal mi lesz az eletben?
Rondának nem mondanám, de különlegesnek sem. Mivel nem néztem a műsort, így nem tudom milyen volt a többi versenyző, ahogy ennek a lánynak a kisugárzásáról sem tudok nyilatkozni 2 kép alapján.
Persze, hogy sok nála szebb lány van Magyarországon, de miért rakná ki magát egy ilyen "megmérettetésnek", a szépségversenyekről mindig azt gondoltam, hogy egy húspiac, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!