Mennyire fáj a tetoválás? (derék)
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 21:59
1/4 anonim válasza:
Sajnos a kérdésed megválaszolhatatlan. Mivel mindenkinek más a fájdalomküszöbe. De ha egy 10-es skálára helyezem a fájdalmat amin a 10-es elviselhetetlen. Akkor olyan 3-4 között bár ez csak az én véleményem.
2/4 anonim válasza:
Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, nekem több tetoválásom is van és fájtak, de nem veszélyesen. Amúgy meg hozzá tartozik a fájdalom is.
3/4 A kérdező kommentje:
Barátnőm 1 éve csináltatta és azt mondta, hogy neki egyáltalán nem fájt!Csak böködéseket ami csikizte!
2010. jún. 17. 22:19
4/4 blackprincess válasza:
Hát nekem 10-es skálán 12-es a fájdolom érzésű volt.Mondjuk nekem nem egy kis 10 cm-es tetoválás van ott hanem az egész derekamon.De borzasztóan fájt nekem ennyire még soha semmi mint ez.Szoval csak azt tudom mondani ha oda csináltatsz semmiféle képpen ne nagyon csináltass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!