Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Páromnak szeretnék venni egy...

Páromnak szeretnék venni egy gyűrűt meglepetésként, hogy vehetném le a méretet?

Figyelt kérdés
Pl. Az én ujjam meroszalaggal nézve 8cm ha így körbe"tekerem" rajta. Akkor nekem 8as gyuru kellene? Vagy hogy mukodik ez?
2018. júl. 5. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs olyan gyűrűje amit használ? Azt elviszed és lemérik neked. Nem igy működik ahogy írtad
2018. júl. 5. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Linkelni nem tudom, de írd be, hogy "gyűrű méretek" és ott találsz egy csomó ábrát, ami hasznos.

Vannak webshopok, ahol le is írják, van ilyen mérettáblázat, hogy mekkora kell vagy oda tudsz tenni egy már meglévő gyűrűt. De az is jó ötlet, ha a párod egyik gyűrűjét beviszed az ékszerboltba és ott megmondják.

2018. júl. 5. 12:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nincs neki gyűrűje, nem hord ilyeneket mert fél hogy"ellopnák tőle" meg ilyen paranoiás hülyeségek😂 voltaképp lánykérés lenne és ezért gondolkodtam el ezen. Koszi a tippeket ^^
2018. júl. 5. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szegény... most majd illendőségből hordhatja, amit nem akar hordani :)
2018. júl. 6. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!