Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A legtöbb török nő miért...

A legtöbb török nő miért olyan szép?

Figyelt kérdés

2018. júl. 2. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

Mert dominánsak, és nem szerénykednek. Van, akit ez elriaszt, mások szeretik, ha irányítják. (Ide lehetne venni a fekete nőket is egyébként, köztük is vannak nagyon szépek, de ők túl heves vérmérsékletűek, ami miatt nevetségessé válhatnak. Aki nem tudja fékezni az indulatait, az sosem olyan "cool".)

Viszont én mindig csak hűvös, megvető tekintettel a szemében tudom elképzelni a szép török nőt, ami persze lehet izgató egy fotó erejéig ( :) ), de a mindennapokban nem hiányozna az állandó elégedetlenkedés, amit ez a grimasz sugall.

2018. júl. 3. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Gyere el Törökországba, azon nyomban megváltozik a vélemenyed :D. Ennyi csúnya nőt egy rakáson még nem láttam. Aki picit is tűrhető az is csak azért, mert van egy rakat pénze amit mind kozmetikába, fodrászba meg draga ruhakba olt. Max. ennyi pozitivumot tudok roluk elmondani, hogy aki megteheti, az tobbet fordit a kulsejere mint mondjuk Magyarorszagon szokas. De amugy meg 150-160 centis nok, vaskos, formatlan alkattal, pufi arcokkal, durva vonasokkal 90%-uk legalabb.
2018. júl. 4. 07:56
 13/13 anonim ***** válasza:
A volt osztály társam megszólalt mikor töriből török országot vettük hogy: "Ott helyesek a fiúk" nem a török sorozatokból kell indulni, mint a végtelen szerelem, álmodozó stb. Ez nem népcsoport függő, minden országban vannak csúnya/ szép, jó/ primitív emberek, az hogy kinek mi a szép az szubjektív. Nem minden csávó Kemál, meg Can Yaman török országban, lány szemszögből persze, és ez a lányokra is igaz, hogy nem mind úgy néz ki mint a szinésznők modellek, többségüknek eleve már volt valamilyen finomitó szépészeti beavatkozása stb. És ezek a sorozatok is már egyre inkább keverik a nyugatiságot a hevemens túl tolt spanyol szappan opera szerelemmel. Eleve törökországban muszlim vallás van ergo hidzsábot hordanak, takarják a hajukat a vallásuk miatt, a sorozatokban meg már szinte nyugatiasan viselkednek. Minden népcsoportban vannak szépek csúnyák, akkor pl a legtöbb spanyol filmben k*rva helyes pasik vannak, akkor spanyolba csak ilyenek vannak? :D India speckó nem a szép emberekről híres mégis vannak kivételek, láttam már egykét indiai nőt, palit hogy szív leszakad olyan jol nézett ki.
2021. nov. 2. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!