A legtöbb török nő miért olyan szép?
Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 12:11
1/13 anonim válasza:
Mert török gyerek elvágta, de magyar gyerek gyógyítja.
2/13 anonim 

válasza:

Mert neked az a típus tetszik
Ha valakinek a szőke kékszemű nők jönnek be, akkor a török nőket egyenesen visszataszítónak tartja
3/13 anonim 

válasza:

Ez sem igaz. Nekem pl. az európai (nagyon) fehérbőrű, de sötétszemű, hajú nők tetszenek leginkább. Írek és olaszok között vannak ilyenek néha...
Viszont nem visszataszitóak a a szőke, kékszemű nők sem, sem a négerek vagy törökök.
Köztük is láttam olyat akiért a félkaromat adtam volna.
Inkább az arcberenddzés, a forma (test, mell és fenék, combok, has, stb.) ami megfog, meg a kisugárzás, tekintet. Ezek nem a színektől függenek.
Aki azt mondja, hogy minden török nő visszataszitó, az nem azért mondja mert a szőke a zsánere, hanem valami beidegződés miatt.
4/13 anonim 

válasza:

Szerintem kicsit a roma csajokra hasonlítanak, és ezért kimondottan jó a seggük:)
5/13 A kérdező kommentje:
Pont h nagyon tetszenek a szőkék. De a torok nőknek is olyan szép az arcuk hajuk mindenuk
2018. júl. 2. 12:40
6/13 anonim 

válasza:

Hát még milyen szépek a Kaszpi-tengeren túl... A megfelelő (de nem eltúlzott) mennyiségben örökölt ázsiai vonások szépen tompítják, megszelídítik a "markáns európai lóképűséget".
7/13 ZoltanAnglia válasza:
Nerves kerdezo. Valoszonuoeg soha nem jartal T.orszagban es csak a sokreszes torok siroarokat nezve gondolod, higy a torok nik szepek. A legtobbjuk nagyon is rut. Kampos orruak es altalaban veve csunyak .
8/13 anonim 

válasza:

Előzőhöz csatlakozok, menj el Törökországba, 90%-uk kicsit sem úgy néz ki mint a török színésznők akiket a Google kidob ha beírod hogy török nők :DDDD A legtöbbjüknek kifejezetten férfias az arcuk, horgas orr, brutál erős vonások...
9/13 A kérdező kommentje:
Szoktam egy alkalmazásban beszélgetni külföldiekkel. Nagyon sok a szép tehát nem színésznőket nézek....
2018. júl. 2. 17:18
10/13 anonim 

válasza:

Pl. Aisha az ÉNB-ből is elég randa. Annyi előnye van hogy szép fekete haja Van, és a fiatalság eleve széppé tesz. Amúgy ritka ronda orra van, és az arcra sem szép. 10-15 év, és igazi ronda kebabszagú tálétrotty lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!