Mit csináljak a karszőrömmel? L
Figyelt kérdés
Nagyon sűrű és hosszú,kb 3 centis a szőr a karomon,viszont szőke,tehát messziről nem látni. Közelről viszont elég feltünő,mert hiába szőke, de sok.2018. júl. 2. 10:30
1/7 anonim 

válasza:

Én le szoktam borotválni, mondjuk nekem sötét a szőröm.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen komolyan. Pont ez a baj,hogy annak ellenére, h szőke,nagyon hosszú és sűrű. A lábamon is ilyen, onnan már leborotváltam.
2018. júl. 2. 11:28
4/7 anonim 

válasza:

szerintem szedd le, hacsak nem zavar hogy lobog a szélben!
5/7 anonim válasza:
Juj egyes! Sötét és borotválod?! Mégerősebb lesz!! :/
Kérdező, semmiképp ne borotváld. Gyantázd.Ha magadnak nem megy akkor kozmetika,de én mindig hideggyanta csíkot veszek. Nagyon könnyű alkalmazni.
6/7 anonim 

válasza:

Én is borotválom már néhány éve, mert nekem is sötét és nagyon feltűnő a fehér bőrömön. Viszont egy ideje már azon gondolkozom, hogy inkább kiszőkítem, mert elegem van abból, hogy állandóan borotválkoznom kell. NEM ERŐSÖDIK MEG A BOROTVÁTÓL! Nem lesz több szőröd, mert annyi van, amennyi és ezen nem lehet változtatni, legalábbis több biztosan nem fog kinőni.... Max. vastagabbnak tűnik, mikor kinő. Szóval ez hülyeség. Illetve, ha úgyis szőrteleníti valaki, akkor szerintem pont mindegy, hogy mekkora, milyen színű, milyen erős stb....
7/7 anonim 

válasza:

Ha borotválsz akkor vásárolj valami terméket, amivel utána bekened a karod, nehogy begyulladjanak a szőrtüszők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!