Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet kisebb, vagy hogy...

Hogy lehet kisebb, vagy hogy tarthatom meg a mellem jelenlegi méretét?

Figyelt kérdés
Szerintem elég problémás a nagy mell, és már 13 éves koromban is elég nagy volt. Már most zavar eléggé. 165 cm és 50 kg vagyok, szóval nem is azért ilyen nagy, mert elhíztam volna. Az egész családom női tagjainak hatalmas keblei vannak. Mellméretemet nem tudom, mert mindig sport melltartót hordok, amiket csak találomra választok a boltokban. (Ha kicsi megy a húgomnak, ha nagy akkora meg elrakom későbbre.) Tudom, hogy hülyeség, de én nem szeretnék nagy melleket magamnak. Annyi is elég lenne ha valahogy meg tudnám tartani a jelenlegi méretét, és nem nőne tovább. :s

2018. júl. 1. 18:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet befolyásolni, hogy ha genetikailag ilyen vagy.
2018. júl. 1. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!