Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy ilyen alakot at lehet...

Egy ilyen alakot at lehet ennyire ‘alakitani’?

Figyelt kérdés

175 cm vagyok es hat volt egy eleg rossz idoszakom, es magamhoz kepest borzasztoan elhiztam, kb. igy nezek ki: [link]

Nagyon szeretnek ilyesmire lefogyni, mert hosszu labam es karom van, es a magassagamhoz szerint jol allna: [link] Viszont eleg nagyok a melleim (75D) es sokszor hallom, hogy aki ennyit fogy, annak undorito lesz utana a melle es a bore..

2018. jún. 30. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Lefogynál a melledből is nagyon. Én 90/D voltam fogytam 10 kgt és most B kosár kell. Amúgy szeeintem helyenként lógna a bőröd legalábbis nekem lóg. Csak tapasztalatból tudok beszélni de nekem a fogyás után évekbs telt mire kemény edzésekkel elértem, hogy ne lógjon a mellem stb..
2018. jún. 30. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
Az az egészben az irónia, hogy az első képen egy szexi nő van nulla felesleggel, míg a második számomra taszító.
2018. jún. 30. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Lassam, fokozatosan fogyj, es vegig feszesits, tornazz sokat izomra is (mert ha ilyen vekony leszel amugy is kelleni fog az izmos formas fenek, es hasra se art edzeni mert ha nincs ott ami takarja a gyomrod akkor eves utan terhesnek fogsz kinezni, tapasztalat :D )

A lenyeg hogy ne hirtelen dobd le a kilokat koplalassal stb hanem kardiozz es erosits feszesits, hogy ne logjon majd a borod

Amigy szerintem eleg lenne siman edzened es nem kellene ledobnod a kilokat, szep alak van az elso kepen.

Bar a masodik is szep, en is olyan vekony vagyok csak sajnos irto alacsony :)

2018. júl. 1. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!