Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen árra számítsak, ha...

Milyen árra számítsak, ha átszeretnék alakítani egy fülbevalót?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy allergiás vagyok, ezért nem hordhatok bizsut - vagyis hordhatok na, de megbánom. Nemrégiben kaptam egy gyönyörű, virágos fülbevalót, ráadásul igazi ametiszt van benne - ha igaz, mondjuk furcsállom, ha igazi féldrágakő akkor miért foglalták egy bizsu ékszerbe? na mindegy, szóval - nagyon tetszik, sajnos hordtam is pár napot, de csúnya gyulladás lett a vége. Drága lenne ötvössel levetetni az ametiszt virágot és áttetetni egy másik fülbevalómra, ami ezüst? Körülbelül milyen árra készüljek?

2017. márc. 16. 16:43
 1/2 A kérdező kommentje:
Ha ez számít, mindkét fülbevaló stekker záras. (Egy szúrós rúd, amire hátul rácsúszik a fül mögött egy lezáró vég)
2017. márc. 16. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagy művelet, leszedi a régit és ragaszt/forraszt hátulra egy újat.

Amúgy az ametiszt messze nem féldrágakő csak egy mezei ásvány mint a kvarcok, a hegyikristály, stb azok közül is az egyik legolcsóbb szóval simán használják bizsukhoz.

2017. márc. 17. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!