Egyes nők mit csinálnak jól, hogy árad belőlük a jó illat?
Öblítővel, mosógéllel, új mosógéppel mosok, tisztálkodom rendszeresen, még a munkahelyi mosdóban is áttörlöm nedves papírral a hónaljam, lábam, használok deot, parfümöt, de mégis van egy leküzdhetetlen szagom.
Nem izzadság, de nem is tudom, mi. Kicsit olyan állott, egyáltalán nem friss, pedig tényleg odafigyelek minden részletre. Nem értem 😞
Mit tehetnék???
Köszönöm
21L
Vannak emberek akik nem tudják elviselni a saját illatukat. De ez már egy pszichés, tudatalatti dolog. Aki halálra parfümözi magát elakarja fedni kényszeresen a saját illatát mert nincs magával kibékülve valami miatt.
"az vagy amit megeszel"-hez annyit fűznék hozzá hogy bőrön a curry, fokhagyma és az ehez hasonló erős fűszerek tudnak "kiiérződni" ezekből is tetemes mennyiséget kellene enned.
Nekem mindig megjegyzik, hogy jó illatom van, akár fújok magamra parfümöt, akár nem, szóval hátha tudok 1-2 tippet adni :D
- fürdés ugye alap. Nyáron reggel-este, esetleg, ha van lehetőségem, akkor napközben is. Krémes állagú tusfürdőt használok (pl. Dove, Palmolive, Nivea), mert ezek tartós illatúak rajtam, meg nem szárítják ki a bőröm.
- heti 1x testradír. Szerintem ez is segít.
- testápolózom. Ha szeretnék parfümözni utána, akkor semmikép sem erős illatút használok, jelenleg egy sárga flakonos Garnier van nálam, a másik pedig valami Avonos, annak erősebb az illata. (Testápoló mellett jobban érződik a parfüm, tartósabb is, de ha fújsz, akkor tényleg ne használj alapban erős illatú testápolót!)
- dezodor - lehet betegen hangzik, de stiftet és fújósat egyszerre, így nyugodtabb vagyok, hogy nem lesz izzadtságszagom. :D Ez egy Dove powder soft.
- hajamra néha fújok illatosító sprayt. Ha hajamat fixálnom kell, akkor csak hajlakkot használok, Niveát, annak kifejezetten kellemes illata van. Gondolom ez is érződik valamennyire.
- néha valami finom parfüm a kulcscsontomhoz, csuklóra :)
- ruhán nekem is érződik az öblítőm, vannak ezek a "parfümösek", de illatgolyókkal is próbálkoztam.
Ennyi :)
Köszi mindenkinek!
Nyilván márkás tusfürdőt használok, sampont, haysprayt, parfümöt, stb... Tényleg zuhanyzok meg tisztálkodok rendesen, hisz miért ne tenném? Annyira egészségtelen kaját nem eszek, h büdös legyek. Itthon kérdezem anyut, a barátomat, mindenkit, hogy szagoljon meg, és tényleg megszagolnak, és azt mondják, h nem vagyok büdös, szagolom a papucsom, nem büdös, de VALAMI mégis érződik, de mi??? Már szó szerint, kikészülök. Már talán tényleg nem csak beképzelem, h a kollégáim ezen nevetnek, kibeszélnek. (?). Rettenet...
Itthon talán nem érzem magamon. Bent sem stresszelek pedig, 75%-ban azért nyugi van.
De így még pszichológushoz is hiába megyek el, hogy kezeljen ki, ha a kollégáim szerintem tényleg erről beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!