Lányok nektek melyik férfi parfüm illat a legvonzóbb?
20/F
Kérek írjatok meg a válaszban, hogy hány évesek vagytok.
Általában AVON-ból szoktam rendelni parfümöt de rájöttem, hogy AVON-ból nem érnek semmit, mert ha magamra fújom a parfümöt, nem érzem magamon, és nem mondják a többiek hogy érzik rajtam a parfüm illatát, de akkor is egy maroknyit fújok magamra de az sem segít. Vettem DM drogériában DENIM WILD parfümöt. Nem érzem magamon ha magamra fújom. Mások sem. Úgy 50€ körül szeretnék magamnak venni parfümöt.
Melyik titeket vonz a legjobban lányok?
Köszönöm a válaszokat.
Playboy. Barmelyik.
Baratomnak a "terepszinu" van. Talan Wild a neve. Olyan jo.
Barátomon a Bruno Banani Man-t szeretem nagyon.
De azt javaslom, próbálj ki sokfélét Müllerben, Douglasban, lehetőleg edp-t, hogy a nap folyamán melyik igazodik jobban a természetes illatodhoz.
One million, azt hiszem ez a neve
16/L
AVON-ból az x-series recharge szerintem isteni, még barátomnak vettem, szerintem az tartós is, és még az str8 hero parfümjét imádom.
18/L
A parfümkiadásokból fedezni lehetne az alapszintű egészségügyi ellátást és élelmezést az egész világon.
Parfüm helyett inkább használj szappant. Hidd el az emberek magasról tesznek rá milyen illatod van, nem az határozza meg milyen ember vagy. Persze most csomó kis fruska leírja melyik parfüm tetszik neki legjobban, de mindegyik mást, ez ugyan az mintha végig néznél egy katalógust, csak ott képek is vannak, esetleg illatminták. Végül is azok is tetszenek valakinek.. Ez így mégis mit ér?!
Utolsó válaszoló: hidd el, nagyon is számít, sokat elmond magadról az illatod, és segíti a jó első benyomás kialakulását. Szerintem legalább annyira fontos, mint az, hogy jól, alkalomhoz illően öltözött legyen valaki. Nem is az illat milyensége a lényeg, hiszen mindenkinek más jön be, a túlzásba vitt parfum+dezodor kombó legalább annyira kellemetlen tud lenni, mintha bűzlene az illető. Azt viszont egy életre megjegyzi az ember, ha valaki állandóan kellemetlen izzadtságszagú, mert csak megmosdott otthon, de esetleg izzadós típus, vagy a nyári nagy melegben nem sokat számítana az sem, ha 10 percenként sikálná magát szappannal. Szerintem nem érdemes kockáztatni. Nekem is van egy két ismerősöm, szegények nem tudom mit csinálnak(vagy inkább nem csinálnak..) de rettentő büdösek szegények, és már több méterről lehet érezni, ha egy légtérben tartózkodik velük az ember. Mindig az jut eszembe az ilyen személyekről, hogy az alapvető higiénia nincs meg náluk,ápolatlanok. Holott, valószínűleg ez nem így van, egyszerűen csak nem használnak dezodort, parfümöt. A legszomorúbb az, hogy magunkon nem érezzük a kellemetlen szagokat, mert már hozzászoktunk. Viszont én biztosan nem kockázatnám meg, hogy valaki a hátam mögött büdösnek, igénytelennek tituláljon. Ezt megelőzendő, tusolást követően használok parfümöt és deot, mielőtt megyek valahova. Nálam ez az alapvető tisztálkodás része, és szerintem mindenkinél így kéne lennie, hacsak valamilyen egészségügyi okból kifolyólag nem használatja őket.
Ja, és a kérdésre válaszolva, Bruno Banani Magic Man a kedvencem :) páromnak bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!