Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb a legvonzóbb...

Melyik a legjobb a legvonzóbb férfi parfüm?

Figyelt kérdés

Elnézést a helyesírási hibaimért Felvidékről származom. Köszi a megértést.

Most otthon van nekem DENIM WILD ezt vettem a DM-ben,(nem rossz, de nem olyan erős, nem érzem magamon annyira). Van még otthon az AVON-ból BLACK SUEDE TOUCH (ezt se annyira érezni magamon).

Lányok milyen férfi parfümöt imádtok? Melyik férfi parfümtől őrültok meg? 20 éves vagyok. 17-30 közötti lányok véleményét várom.

Köszönöm szépen a válaszokat.

2018. márc. 23. 15:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Olyan erős illatú parfümöt ismertek?
2018. márc. 23. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:

A túl erős parfümtől inkább menekül az ember lánya. Azon felül mindenkinek más illat áll jól, ugyanúgy, ahogy egy ruha vagy cipő sem jó mindenkire általánosan. Meg kell találnod a magadhoz illő illatot. Ami neked tetszik, nem a lányoknak... Magadnak felelj meg és akkor majd jobban szeretnek a lányok, nem az illatfelhő számít.

Az, hogy nem érzed magadon, még nem jelenti azt, hogy nem bűzlesz a sok pacsulitól, csak a szaglóidegeid mondták fel a szolgálatot, mert már nem bírták a terhelést.

2018. márc. 23. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van, az illat egy dolog. Minden ember bőrének van egy alap illata és a parfüm ezzel lép kémiai reakcióba, az eredmény pedig lehet, hogy szuper lesz, de az is, hogy borzalmas. Mindenképp próbálj ki egy parfümöt, mielőtt megvennéd.

És ne, ne fújd túl erősen! Nekem a suliban van osztálytársam, de még tanárom is, aki kb a fél üveget magára önti és nagyon rossz, meg lehet fulladni szinte a közelükben. A kevesebb néha több.

2018. márc. 23. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindegy csak sose legyen izzadtsagszagu es keves parfum legyen rajta.
2018. márc. 23. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!