CSAJOK, LÁNYOK nektek ez bejönne, tetszene ha igy nézne ki a pasitok?
Régen úsztam(6 évig) és futottam(1.5 évig), de tönkre ment a térdem, azt utánna 2 évig csak punnyadás volt, de elhatároztam h valahogy szeretnék kinézni testileg ezér elkezdtem kondizni.
Kábé ezt szeretném elérni:
Mi erről a véleményetek?
Ez nekem már undorítóan izmos :/
A barátom is most kezdett el megint járni kondiba egy kicsit izmosodni, de tudja, hogy nem szeretem ha valaki túl izmos, úgyhogy megegyeztünk abban, hogy ha azt mondom, hogy ez már túl sok, akkor abbahagyja :)
17L
Srácok, ne gondoljátok, hogy az atomkockák a hason és a kőkemény izmok annyira izgatóak.
Persze, jól néz ki a fiú a képen, de nem érzem azt, hogy odabújnék hozzá. Egy pasinál sem árt, ha van mibe kapaszkodni;)
Szerintem ennyire ne gyúrd ki magad.
25/L
jajj jönnek itt az álszent dumák, h ilyen izmos pasi már nem kéne... dehogynem kéne! barátom ennél izmosabb, és mivel szeretem őt, nem ez a legfontosabb szempont. de milyen egy hülye csaj az, aki visszautasítana egy iylen jól kinéző pasit mert túl izmos, de egyébként meg kedves aranyos... az menjen leszbinek...
18/L
hívj fel ha ilyen leszel:D
nekem rohadtúl bejönnek az ilyenek:D
19/L
nem jön be, túl izmos. én jobban szeretem, ha a srác kicsit husis (nem kövér) és van 1 kis pocakja, szóval az ilyen mackósabbak jönnek be, akikhez úgy érzem, hogy szívesen hozzábújnék :P nem jönnek be a túl izmos, vagy túl vékony csávók :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!