CSAJOK, LÁNYOK nektek ez bejönne, tetszene ha igy nézne ki a pasitok?
Régen úsztam(6 évig) és futottam(1.5 évig), de tönkre ment a térdem, azt utánna 2 évig csak punnyadás volt, de elhatároztam h valahogy szeretnék kinézni testileg ezér elkezdtem kondizni.
Kábé ezt szeretném elérni:
Mi erről a véleményetek?
L vagy tévedve ha azthiszed a legtöbb lánynak ez jön be
nekem egy srácon ennek az izomnaka fele is bővel elég
ezek igy nagyon nem tetszenek
izomagy, ennyi nem veszem komolyan a gyúrós köcsögöket
nekem nem kéne iylen srác
túl izmos
az a jó ha egy srác nem "puha" sehol, és erős a karja(de nem nagy bodys)ne legyen iylen "felfújt"engem ezek taszitanak
picit kockás has(de az sem nagyon) és ennyi
miért hiszetek azt ,h. ez tetszik a lányoknak?mert elég kevés csajnak jön ez be!
ha így nézne ki a pasim?
így nem fog egty pasim sem ki nézni az biztos
mert nem jönnék össze egy iylen izomaggyal
marhára nem szép
fujj ezek a karok, mint egy kolbász xD oylan csavaros
21lány
ne akarj igy ki nézni
masodik valaszado vagyok(13:35):
ha egy a modell, akkor az elso kepen meg nem olyan veszesen ulnek ki az izmai, ami eleg elfogadhato...
hidd el, a csajok szeretik az olyan pasikat is, akiknek nem tudjak az osszes kockajukat megszamolni :) nekem pl eleg ha kicsit latszodik, es latom, h gyur a karjaira is... de persze emelett a combokat sem hanyagolnam el, mert annal kiabranditobb latvany nincs, h fent kigyurt vki, alul meg hat....szoval combokat, feneket szinten tipp-topp formaba hozni ;)
23L
szerintem k.rva szexi :D elfogadnám a barátomnak:D
16L
amiket most linkeltél, ott az 1. képen
a test nem rossz ja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!