Fiuk, ez a lany kover szerintetek?
Figyelt kérdés
Hasonlitok ra, arcra is.
Bar kb 5-6 kgval kevesebb vagyok, vekonyabb a derekam.
Elfogadhato ez a testalkat vagy egy elmegy, ha nincs jobb kategoria?
2018. jún. 24. 21:27
12/20 anonim 

válasza:

A tizenéves fiúk számára igen, ez már a disznó kategória. Egy ilyen lánnyal nem mutatkoznának a haverok előtt, mert beszólnának.
Érettebb férfiak számára nem, teljesen jó, én inkább normálnak nevezném, mint kövérnek.
Az a kérdés inkább, hogy kiknek szeretnél megfelelni.
14/20 anonim 

válasza:

Minden relatív. Egy átlag jó testű srácnak dagi, egy jelentősen túlsúlyosnak csak közepesen túlsúlyos, egy elhízott srác szemével meg teljesen jó testalkat.
15/20 anonim válasza:
Te jó ég.:D Engem nagyon meglep, hogy nem találjátok kovérnek vagy ducinak. Én kb. emiatt nem járok évek óta strandra (178cm 70kg vagyok és nem túl rendszeresen, de sportolok). Írjátok le hány évesek írják, mert ez sem mindegy. Én úgy vettem észre csak a 40+os pasik bámulnak meg strandon vagy olyan helyen, ahol már látszik, hogy nem a vékony kategória vagyok.
16/20 anonim válasza:
Szerintem nem duci, hanem olyan lötty... Nem fogynia csak sportolnia kellene. Egy kicsit feszesìteni. Egyàltalàn nem sùlyfeleslegről van itt szò, de màr csak egy kis rendszeres futàssal bomba alakja lenne!
17/20 anonim 

válasza:

Hát ezt a kérdést a válaszokkal együtt átküldöm egyik barátnőmnek.
Az ő bátyja folyamatosan oltja mennyire kövér, közben hasonló az alkata. Mert a bátyja szerint egy normális nőnek kilátszanak a bordái.
18/20 anonim 

válasza:

ha ennél véknyabb az már baj lehet, de legyél anorexsziás ha szerinted kövér .. xd
19/20 anonim 

válasza:

Szerintem tökéletes alakja van, ha neked a derekad vékonyabb az csak jobb.
25/F
20/20 anonim válasza:
"Természetesen" tökéletes. Nem kell mindig a műfogyisokhoz hasonlítani, szerencsére mennek is ki a "divatból".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!