Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért gondolja, hogy a nagy...

Miért gondolja, hogy a nagy mell jobb?

Figyelt kérdés
Meghallottam, ahogyan egy lány kibeszél a hátam mögött, hogy plasztikáztatnom kellene. Szembesitettem azzal, hogy hallottam mit mond ès megkérdeztem mit kellene plasztikáztatnom. Azt mondta, hogy a mellem. Tisztában vagyok vele, hogy nem nagyok, de valamennyi van, és szép a formájuk. Nekem megfelelnek..egyáltalán miért tesz ilyet valaki, hogy mást kibeszél, lekicsinyit mások elött..? Szerintem a kis mell is szép! Ráadásul nem panaszkodhatom hogy csúnya testem lenne..
2018. jún. 24. 10:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nőkkel ne foglalkozz.

Vannak akik mindenbe belekötnek legyen az bármi csak hogy szóhoz jussanak.

Pl szokott lenni a buszon egy nő aki rendszeresen azért sipákol mert hogy késik a busz 5 percet és nem 20 ra ér be hanem 25-re neki meg akkor indul a másik busza... de ő megy az előbbivel mert akkor várnia kellene 30 percet az átszállásra.

Az ilyen ,,belekötős" nők is csak a hangukat akarják hallatni, hogy így magukat jobbnak állítsák be. Csak ezzel annyi a baj hogy ők elhiszik hogy majd ettől mennyivel különbek lesznek, aztán egy normális ember meg hallgatja és el is küldi magában szebb helyre:)

2018. jún. 25. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!