Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért gondolja, hogy a nagy...

Miért gondolja, hogy a nagy mell jobb?

Figyelt kérdés
Meghallottam, ahogyan egy lány kibeszél a hátam mögött, hogy plasztikáztatnom kellene. Szembesitettem azzal, hogy hallottam mit mond ès megkérdeztem mit kellene plasztikáztatnom. Azt mondta, hogy a mellem. Tisztában vagyok vele, hogy nem nagyok, de valamennyi van, és szép a formájuk. Nekem megfelelnek..egyáltalán miért tesz ilyet valaki, hogy mást kibeszél, lekicsinyit mások elött..? Szerintem a kis mell is szép! Ráadásul nem panaszkodhatom hogy csúnya testem lenne..
2018. jún. 24. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen nők,nem is kevés. Én is elég aljasnak tartom, természetesen nem kell rá hallgatnod. Ne foglalkozz vele. Csak az számít,hogy Neked tetsszen. Nekem sincsenek nagyok, igenis szépek a kisebb cicik is. :)

22/L

2018. jún. 24. 10:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon unalmas és üres élete lehet annak a lánynak, aki másik lány mellméretével van elfoglalva. Gondolom irigység és rosszindulatúság táplálja az ilyen megjegyzéseket, a saját háza táján kellene söprögetnie. Felszínes, aki azt hiszi, a plasztika teszi boldoggá az embert.
2018. jún. 24. 10:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Pasiknak beszélt ki, én köpni-nyelni nem tudtam sem pedig rájönni arra, hogy miért tenne valaki ilyen megjegyzést. Soha egy csúnya szóval nem illettem az a lányt, ha arra került sor, hogy váltsunk néhány szót kedves, normális voltam vele. Ez hátbatámadás volt, nem számitottam rá hisz az ember ha rosszat tesz, számithat ilyenre okkal de semmilyen ok nem volt.
2018. jún. 24. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kicsi, párom imádja. Ne foglalkozz vele, ha te meg vagy vele elégedve.
2018. jún. 24. 10:34
 5/11 ede1219 válasza:
100%

"Pasiknak beszélt ki"

Csökkenteni akarja a konkurenciát, nem minden pasinak kellenek a csöcsök, sokak szeretik a "tenyérbe való" ciciket!

2018. jún. 24. 10:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok, és egyetértek az utolsóval. Valószínűleg észrevette, hogy tetszel a fiúknak, és ezzel akarta magára terelni a figyelmet. Elég ócska trükk, a pasiknak nem szokott bejönni!
2018. jún. 24. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. pedig baromira nincs igaza. :D
2018. jún. 24. 11:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Valaki kerdezte privatban, a valasz: neki kozepes meretuek vannak.
2018. jún. 24. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem gondolja úgy egyáltalán, csak valamibe bele akart kötni. Ha az orrod lenne nagyobb, akkor azzal piszkálna. Ha egy nagy anyajegy lenne az arcodon, akkor meg azzal. Valamivel piszkálni akart és kifogásolnivalót keresett, mert irigy és féltékeny rád. Konkurenciának tart téged, az előzőknek igazuk van. Ne foglalkozz vele, mert nem érdemel figyelmet.
2018. jún. 24. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Te plasztikáztathatod magad de arra hogy ő meg egy hülye p...a nincs műtét.

Amúgy meg sok srác szerint szép a kis mell, ha azért nem akar egy gyerek randizni veled mert valami buta liba azt mondta neki hogy a kis mell nem szép, nem egy randiról maradtál le hanem megúsztál egy gyökeret.

2018. jún. 24. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!