Orrpiercing - gyulladt, pukli, mit tegyek?
Figyelt kérdés
kb 1 hete van a piercing mellett, elősször kissebb volt de mostmár nagyobb lett, nem fáj semmi baja nincs, csak mégis ott van, kentem betadine-al meg tetran kenőccsel de eddig nincs változás, nem aakrom kivenni az ékszert, meg sztem nemis vok alergiás rá........múltkor kirántottam véletlen és valszeg ez az ok......de már télleg nemtom, hogyan tüntethetném el......max jövőhéten elmegyek dokihoz ha semmi változás nem lesz.........vélemény? tapasztalat? tanács?? :)2010. jún. 16. 23:09
12/12 Effy Lizbeth válasza:
Párszor előjött,de kentem bepanthennel,majd mióta nem a gyógypiercing van benne,hanem vettem orvosi fém piercinget de vékonyabbat azóta minden oké eltelt egy év és nem volt vele problémám azóta 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!