Orrpiercing - gyulladt, pukli, mit tegyek?
Szia! Amikor hét évvel ezelőtt megcsinálták az orrpiercingemet, nekem is ugyanez volt a gondom. Majdnem egy hónapig ott volt a pukli, néha bepirosodott, néha kisebb lett, de ott volt. A végén már azt hittem, odanőtt és nem fog elmúlni, de egyszer csak megnyugodott a kis bőrfelület és eltűnt. Azóta se jött vissza.
Néha betadine-nal vagy krémmel kenegesd, és hamar elmúlik, csak azt a pár napot, esetleg hetet kell kibírni, ha tényleg csak nyugodt napokra van szüksége a bőrnek. Elvégre át lett lyukasztva hirtelen és mindenféle ráncigálás éri véletlenül. Ne izgulj :)
Nekem is ugyan ez volt.:)
Másfél évvel ezelőtt odanőtt a piercing mellé egy gennyes pukli.. Kb. 2 hétig csak nőtt, aztán elkezdett összemenni.. Ez valószínűleg azért van, mert kirántottad az orrodból. Betadinnal kenegesd, az segít, hogy hamarabb eltűnjön az orrodról a pukli. :)
Utolsó vagyok: én 1 hete szúrattam az orrom, eddig megvoltam elégedve, hogy tök szépen gyógyul... De most elkeserített, hogy akár 2 hónap után is kijöhet körülötte valami. :S
Akkor szerintem hívd fel a piercingest, hogy mit tanácsol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!