Mi jut eszedbe a zöld hajról?
Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 17:48
11/11 anonim 

válasza:

Én sem értek egyet. Hadd ne legyek már a színes haj/egyéb miatt hülye, ha egyszer úgy gondolom, hogy jól áll nekem és passzol hozzám... :D Még a diplomavédésemen sem akadtak ki/szedtek szét miatta, csak megjegyezték, hogy passzolt a dia hátteréhez. :D
A zöld nekem kicsit fura, szőkéknél/rasztáknál jobban tetszik, de teljesen jó. És ha valaki divatot csinálna az én ikonikusnak számító tincseimből (ilyen átmenetet mondjuk eddig csak egy emberen láttam Pinteresten kívül szerencsére), akkor is maradna. És akkor sem érezném magam idiótának. Ti se éreztétek. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!