Mi jut eszedbe a zöld hajról?
Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 17:48
1/11 anonim 

válasza:

Ha nincs rendesen kiszőkítve fehérre, akkor alga, penész, mocsári szörny. Ha jó alapra festik, akkor nekem tetszik.
2/11 anonim 

válasza:

Egy kedves barátnőm, akit zöld hajjal ismertem meg. Emlékszem, eleinte meg voltam ütközve, aztán megszerettem. Tök egyedi.
3/11 Metionin 

válasza:

Az hogy kva hamar kopik. Amúgy tud szép lenni.
4/11 anonim 

válasza:

Nem természetes, de ha jo arc es alak van mellette, akkor tetszik
6/11 anonim 

válasza:

Sajnos igényes zöld hajat csak a saját kezeim közt láttam. A legtöbb fodrász és tulajdonos elfelejti, hogy a hajtő vagy ha ombre, akkor a színátmenet határa besárgul, ami a zöld és a kék haj esetén kifejezetten undorító és igénytelen hatást kelt (a sajátom lila, itt rózsaszínes lesz csak, ami tűrhetőbben néz ki).
Ha kicsit több hideg pigmentet (kéket, szürkét) tartalmazó festéket kap a kritikus terület, a kopása sem csúnya.
Amúgy vagánynak tartom. Nem tipik csajos, inkább olyan hippi stílus a zöld nekem.
7/11 anonim 

válasza:

Sok szép emlék. Nekem is volt zöld hajam egy ideig, nagyon szerettem. :)
8/11 anonim 

válasza:

Amíg egy ember hordja egyedi.
Amikor divat, az kollektív idiotizmus.
9/11 anonim 

válasza:

Természetellenes. Divatmajmolás. Valamivel ki kell tűnni a tömegből. Olyan, mint a piercing. "Ha nincs a fejedben (semmi), legyen a fejeden".
10/11 anonim 

válasza:

Nekem tetszik, de tényleg csak akkor, ha igényesen van elkészítve. Nem gondolom, hogy ez divatmajomkodás lenne, nem értek egyet az előttem szólóval, aki egyetlen egy külső tényezőből von le következtetést az ember értelmi vagy lelki világára vonatkozóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!