Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi jut eszedbe a zöld hajról?

Mi jut eszedbe a zöld hajról?

Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 17:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs rendesen kiszőkítve fehérre, akkor alga, penész, mocsári szörny. Ha jó alapra festik, akkor nekem tetszik.
2018. jún. 15. 17:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy kedves barátnőm, akit zöld hajjal ismertem meg. Emlékszem, eleinte meg voltam ütközve, aztán megszerettem. Tök egyedi.
2018. jún. 15. 19:54
 3/11 Metionin ***** válasza:
Az hogy kva hamar kopik. Amúgy tud szép lenni.
2018. jún. 15. 20:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem természetes, de ha jo arc es alak van mellette, akkor tetszik
2018. jún. 15. 22:26
 5/11 anonim válasza:
Papagáj :)
2018. jún. 16. 00:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Sajnos igényes zöld hajat csak a saját kezeim közt láttam. A legtöbb fodrász és tulajdonos elfelejti, hogy a hajtő vagy ha ombre, akkor a színátmenet határa besárgul, ami a zöld és a kék haj esetén kifejezetten undorító és igénytelen hatást kelt (a sajátom lila, itt rózsaszínes lesz csak, ami tűrhetőbben néz ki).

Ha kicsit több hideg pigmentet (kéket, szürkét) tartalmazó festéket kap a kritikus terület, a kopása sem csúnya.

Amúgy vagánynak tartom. Nem tipik csajos, inkább olyan hippi stílus a zöld nekem.

2018. jún. 16. 01:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Sok szép emlék. Nekem is volt zöld hajam egy ideig, nagyon szerettem. :)
2018. jún. 16. 07:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Amíg egy ember hordja egyedi.

Amikor divat, az kollektív idiotizmus.

2018. jún. 17. 07:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Természetellenes. Divatmajmolás. Valamivel ki kell tűnni a tömegből. Olyan, mint a piercing. "Ha nincs a fejedben (semmi), legyen a fejeden".
2018. jún. 19. 00:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de tényleg csak akkor, ha igényesen van elkészítve. Nem gondolom, hogy ez divatmajomkodás lenne, nem értek egyet az előttem szólóval, aki egyetlen egy külső tényezőből von le következtetést az ember értelmi vagy lelki világára vonatkozóan.
2018. jún. 19. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!