Lehet valami gondom abból, hogy anyajeggyel voltam szoláriumban?
Figyelt kérdés
Nos általában elég fehér a bőröm, mert nem szoktam napozni, napon tartózkodni, és hasonlók. Van pár anyajegyem, nem különösebben sok, de pl. a mellkasomon van egy némileg nagyobb fajta, bár azért nem különösebben nagy (nagyjából 5 mm átmérőjű, kicsit kiemelkedő). Ma voltam először szoláriumban, mert szeretném, ha lenne egy kis színem. Múltkor láttam a Híradóban, hogy nagyon károsak ezek a napsugarak, amik mostanában sütöttek, és, hogy vannak ezek az új EU tanusítványos "egészséges" csövek néhány szoláriumban, ami szinte jobb, mint a nap. Én egy ilyenben voltam, 6 percet (állítólag valami gyengébb sugárzású gépben). Szeretnék egy darabig hetente 1-2x eljárni, amíg lesz egy egészséges, szép halványbarna színem. Viszont aggódom, lehet-e ez káros hatással az anyajegyemre? Mire figyeljek?2010. jún. 16. 16:05
1/2 anonim válasza:
A bőrgyógyászok a szolit sem nagyon szeretik, de tényleg vannak "egészségesebb" csövek. Reméljük tényleg azok. Sztem ne parázz ezen. Nem vészes. Csak ne vidd túlzásba, és esetleg csak az anyajegyeket kend be napvédővel. Úgy gondolom így nem lehet baj.
2/2 anonim válasza:
nem hiszem, de legközelebb hagyd kint xD
viccet félre: ha aggódsz, használj fényvédőt vagy nem tudom, minek hívják azt, amivel szoli előtt szoktak kenegetőzni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!