Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindenkinek ilyen a melle...

Mindenkinek ilyen a melle vagy csak az enyém reagál iylen hülyén? :S

Figyelt kérdés

ha "nyugalmi állapotban" vagyok és nincs különösebben hideg, akkor elég csunyáka melleim és a bimbóm is elég nagy lesz meg picit lóg is a mellem

ha viszont mondjuk hideg éri(hideg víz) vagy szimplán hidegebb vana szobában, vagy felizgat a barátom, akkor megváltozik az alakja, kicsik lesznekk a bimbóim és a formája is kerekebb lesz és feszes

másnak is így van?

és -e két állapot közötti különbség olyan durva, mintha két különböző nőnek a melle lenne

2010. jún. 16. 14:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen, ahogy írtad.

Emlékszem régen azt hittem velem valami baj van, biztos mutáns vagyok vagy valami:D

Jó, ez így biztos viccesen hangzik de nagyon rossz érzés volt éveken át. Nem is tudtam róla beszélni senkinek így azt hittem velem van baj.

Azért durva, hogy másokat is foglalkoztat én azt hittem csak velem fordult ez elő!

Nálunk nem volt felvilágosítás, anyám semmiről nem beszélt.

De durva, hogy iskolában sem volt erről szó és hogy ilyen sokan voltunk/vagyunk akik emiatt aggódnak!

Azóta már tudom, hogy ez teljesen természetes és több barátnőmnek is így van. (Láttam mikor együtt zuhanyoztunk meg hasonlók...)

Engem egyébként már csak az zavar, hogy sokszor az egyik ilyen a másik pedig olyan állapotban van :DD Tehát mondjuk az egyik még alapállásban a másik pedig már ... na szóval értitek.

2010. jún. 17. 00:06
 12/12 A kérdező kommentje:

:)

nekem azért anyum elég sok dolgot mondott, de ez szerintem eszébe sem jutott:D

ők még biztos nem foglalkoztak ilyen dolgokkal:D

2010. jún. 17. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!