Melyik tükörnek hihetek?
Figyelt kérdés
Két tükrünk van itthon. Az egyik az előszobában, a másik a fürdőben, más-más megvilágítással. Hiába készülök el a fürdőben, ha indulnék és meglátom magam az előszobában, akkor sokszor nem vagyok elégedett. Ilyenkor addig készülődök a másik tükör előtt, amíg úgy nem érzem, hogy indulásra kész vagyok. Ha ilyenkor be kell mennem ismét a fürdőbe, akkor megint elkezdek valamit babrálni a hajamon vagy a sminkemen. Mással is történik hasonló? Melyik tükör adja a valósabb képet? Az amelyik fentről van megvilágítva, vagy az amelyik fentről és oldalról is?2018. jún. 12. 17:11
1/4 anonim válasza:
Általános tapasztalat,hogy a fürdőszobai megvilágítás sokkal erősebb,sokkal természetellenesebb. Én ott mindig nagyon rondának látom magam,minden bőrhibám látszik,minden hajszálam rossz helyen van stb.
Előszobai általában természetesebb hatást ad,abban szebb az ember.
Én általában úgy szoktam,hogyha a fürdőszobai gonosz tükörben is elfogadhatóan nézek ki,akkor jó lesz az emberek közé is :D
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon jó :D Ez lesz a mottóm. :)
2018. jún. 12. 17:39
3/4 anonim válasza:
Természwtes fényben próbáld készülődés végén megtekinteni magadat, egy kis kézi tükör is megfelel erre, az adja vissza legjobban.
4/4 A kérdező kommentje:
Egy pici tükröm van, de azért egy fürdőszoba tükröt nem szeretnék lecipelni magammal a másodikról :)
2018. jún. 12. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!