Alternatív (rock) zenét kedvelő, illetve zenész férfiak, tetszenek nektek az olyan lányok, akik nem az ilyen zenei ízlés szerint öltözködnek, inkább elegánsak?
A kérdésemet főleg azért teszem fel, mert érdekel, hogy a stílusváltás, amin gondolkodom, jó irány-e.
Nem azért szeretnék váltani, hogy a fent leírt férfiakat vonzzam, de valamilyen szinten érdekel, hogy nekik tetszenék-e.
Én rock zenét hallgatok (alternative, hard rock, grunge, időnként punk beütéssel) viszont ez a külsőmön nem igen látszik, csinosan, nőiesen öltözködöm inkább, de nem vágom soha puccba magam és csicsás sem vagyok, inkább visszafogott, illetve sokszor lazán öltözködöm vagy "sportosan elegánsan", ha olyan kedvem van akkor farmer és póló, viszont nagyon sokszor így is megnéznek, ismerkedni akarnak és hiába vagyok egyedi, nem hordok tömegcuccokat, mégis sokszor úgy érzem, hogy ugyanolyan vagyok, mint a többi lány az utcán csinos, szép, "lányos" és ennyi.
Őszintén szólva unom már ezt a stílust, keresem önmagam és jobban is tetszenek a fent említett srácok, nem szeretem a tipikus férfiakat...
Szóval az eredeti témára visszatérve, szeretném, ha kicsit más lenne a stílusom, valahogy lejönne belőle, hogy szeretem a jó fajta zenét, érdekel a művészet, de azért túl vagánykodós sem akarok lenni, feketét sem akarok hordani. Még én sem tudom, hogyan fog ez megnyilvánulni öltözködésben, kinézetben, de érdekelne, hogy nektek tetszenek azok a kinézetű lányok is, amilyen most vagyok vagy pedig inkább azok közül válogattok, akik nem a csinos vonalat képviselik (én a kettő között fél úton akarok elhelyezkedni), hanem látszik, hogy alter felé húznak?
22L
Számomra szinte mindegy az öltözék, de persze örülök, ha kicsit egyedibbet látok, mert rögtön kapok egy falatot a 'színesebb stílusából'. A ruha sokat számít, ha azt szeretnéd, hogy első látásra jobban lejöjjön milyen irány felé mozogsz és hogy kifejezd a stílusod, de a beszélgetést/ismerkedést nem tudod vele pótolni. Tehát csak külsőre sokszor nem mondja meg pontosan az ember, hogy mit szeret a másik, a példáddal élve mondjuk hogy a művészetet bírja-e.
Szóval valamilyen szinten először nyilván számít, de hogy amiatt ne tetsszen meg valaki, mert elegáns, vagy nem feltétlen tükrözi a belső énjét, olyan kétlem hogy lenne. Azt viseld amiben jól érzed magad.
A gesztusaid, gondolataid, arcod, alakod, 'kémia', világnézeted az, ami megfog, nem a ruha. Kétségtelenül felkeltheti az érdeklődést, de igazából ezt simán pl. az arcoddal, a frizuráddal, a nevetéseddel vagy egyszerűen a járásoddal/gesztusaiddal is eltudod érni.
Ha ilyesmi férfiakkal szeretnél találkozni, menj több alteros/rockos bulira, helyre, eseményre.
Szerintem előny, ha van rajtad egy bandáspóló, mert máris kitűnsz a tömegből, az illető látja hogy hasonló ízlésetek van, és nagyobb esélyel kezdd el veled beszélni mint egy randim emberrel.
Barátnőm szokott csinosan, sportosan meg "rockeresen" is öltözni, de számomra mindegy, mert az számít hogy belül milyen.
Szóval ha kívülről nem mutatod hogy milyem vagy és milyen emberekkel akarsz ismerkendi akkor kisebb lesz az esélye hogy egy hozzád hasonló fiú megismerjen. Persze nem lehetetlen :)
20/f
,,hatan koncert időpontok vannak, az nagyon tetszik. Ha tudnám hol lehet ilyet kapni"
tudod, meg foglak lepni, de koncerteken tudsz ilyet kapni
Persze, ismerjük, én mégis szívesen odamennék egy ilyen lányhoz, és beszélgetést kezdeményeznék az adott album/zenekar alapján, legalább van, mivel kezdeni. Aztán ha mégse ismeri, akkor így jártunk.
Ebayen biztos találsz, hacsak nem valami nagyon ismeretlen bandáról van szó, igaz, nem valami olcsók ezek a pólók.
Nem drága, de nem is nagyon olcsó... vagy csak én vagyok túl skót. :D A 6000 nekem reálisnak tűnik.
Melyik ez az együttes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!