Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Állásinterjúra megborotválkozni?

Állásinterjúra megborotválkozni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy holnap megyek az első állásinterjúmra és nem tudom, hogy illik-e megborotválkozni, vagy meghagyhatnám az ápolt hosszú borostát?

Ugye fontos az első benyomás, és nem szeretnék slamposságot kellteni. A másik véglet pedig, hogy eléggé hülyén nézek ki borosta nélkül, na meg a közérzetem sem lenne az igazi.

A betöltendő munkakörben kétlem, hogy elvárnák a csupasz arcbőrt a későbiekben.

2018. jún. 5. 21:06
 1/6 anonim válasza:
100%

Itt már megválaszolták a kérdésed :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

2018. jún. 5. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ahogy látom vegyesek, a válaszok, nem igazán jutottam előrébb... :D
2018. jún. 5. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a normal eletben borostas vagy, akkor ide is igy menj.
2018. jún. 5. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi probléma nincs a borostával, attól hogy egy pasinak van, egyáltalán nem jelenti azt hogy az illető igénytelen! Max annyi, hogy picit megigazítod stb. Rengeteg pasinak áll kegyetlenül jól, ha te pedig így érzed jól magad, hagyd csak meg nyugodtan! :)
2018. jún. 5. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyelembe véve hogy az első amit belinkelt az 2016- os és akkor még nem volt ekkora divatja a szakálnak/borostának.

Sokaknál a borosta igénytelenséget jelent. De ha fazonra bevan borotválva ami most hálistennek (tényleg így gondolom mert nagyon jól áll a férefiaknak, divat előtt is a sötét borostás férfiak tetszettek) divat lett akkor nyugottan mehetsz úgy bármilyen állás interjúra.

2018. jún. 6. 07:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Ismét köszönöm a válaszokat!

Nem volt probléma a borosta (ezek szerint csak én izgultam túl), főleg úgy, hogy az interjúztató fickó szakállas volt :D

2018. jún. 6. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!