Állásinterjúra melyik parfümöt használjam? YSL la nuit de l'homme vagy Paco Robanne 1 million intense?
Az YSL téli illat, talán kicsit már meleg van hozzá, a 1 milliont meg komolytalannak tartom interjúra.
Szerintetek?
1. Köszi :)
2. Olyasmi az illata az YSL-nak mint egy Karácsonyi sütinek, kicsit fűszeres, édes, komoly, de ez nem az a tömeg illat, szóval aki ezt megérzi az biztos megjegyzi magának, vagy bejön, vagy nem, én nagyon szeretem. De ugye nem csak nekem kell, hogy tetszedjen. :)
EGYIKET SEM!
De most komolyan.
Az illat, mint olyan, sokkal jobban tudja irritalni az embert, mint a latvany. Peldaul meglatsz egy hullat, az kevesbe fog felzaklatni, mint a hullaszag.
Nem azt mondom, hogy a parfumjeid, amiket felsoroltal budosek, hanem hogy allasinterjura, amikor megprobalsz megfelelni, akkor inkabb semmilyen szagot ne tegyel magadra.
Nem tudod milyen a munkaltato, lehet hogy neki nem tettszik ez a 2 illat es ha megerzi rajtad, akkor mar eleve hatranyban indulsz. Sot, lehet hogy kifejezetten utalja az eros parfumszagot. Lehet hogy az illatod vmelyik ellenszenves rokonara fogja emlekeztetni. Ezekre neked semmi szukseged egy allasinterjun, amin a legjobb benyomast akarod kelteni.
Mondom ezt ugy, hogy no vagyok es imadom a parfumoket, van otthon tobb tucat, de amikor targyalasra megyek, a tobbiek erdekeben sosem teszek magamra illatot, mert nem akarom hogy a szag elvonja az emberek figyelmet a munkarol.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!