Mit tegyek a kinyomhatatlan pattanásaimmal?
Figyelt kérdés
a mellem tele van pattanásokkal és nem lehet eltüntetni őket:(
jó-jó ez télen nem gáz , de most nyár van fürdőruci szezon..és hogy néz ki egy kamasz sexi fürdőruciban de pattanásokkal...
nem tudom kinyomni őket:S:(
már egy csomó mindent próbáltam bőrradír meg ilyenek és hagyományos cuccokat is..de nem tűnnek el...
és ez olyan..megalázó:(
2010. jún. 15. 21:50
2/6 anonim válasza:
Én elsőkörben megpróbálkoznék azzal, hogy éjszakára bekenem őket fogkrémmel. Ez főleg akkor jó, ha gennyesek, mert szépen leszárítja őket. Ennél tutibb krém is van, Akneroxid a neve, rohadt erős, de vény nélkül megveheted a patikában, és egész hatásos, a másik tippem az Aknefug. Ha ezek sem jók, akkor viszont menj bőrgyógyászhoz. De sajnos semmire sincs garancia, mivel ugye kamasz vagy, a hormonok okozzák ezt a 'kis galibát'. Nekem a fenekemen voltak pattanások, és ezt az Aknefugot használtam, csak épp az előírt 2 hét helyett fél évig. De azóta se kellett többet bekenni:)
4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom ki mondta a fogkrémes ötletet de nekem bejött:)
nagyon köszi!
még ötletek?
2010. jún. 17. 16:54
5/6 anonim válasza:
SOTRET gyógyszer segít;) Nekem is nagyon sokat segített, igaz h 10 hónapig szedni kell de megéri;)
Ha külsőleg nem lehet vele mit kezdeni, akkor belsőleg kell tisztítani.
6/6 anonim válasza:
100%-os teafaolaj tutira beválik! Drogériákban, gyógyszertárban kapható olyan 600 Ft kb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!