Mit csináljak a pattanásaimmal?
Szia!
Szerintem felejtsd el azt a csomó "vackot"!Régebben én is használtam mindenfélét,Garnier,Nivea,Clean&Clear,Avon és még sorolhatnám,és csak még rondább lett tőlük a bőröm,ráadásul alapozót is használtam,és azt hittem,hogy húú de jó,elfedi az összes bőrhibám,közben meg csak még rondább lett tőle a bőröm.Január óta már nem használok alapozót,meg semmilyen vackot sem.Ha megyek valahova lemosom az arcom reggel,használtam már bioszappant,jó volt,de nekem kicsit kiszárította a bőröm,aztán áttértem a Baleára,meg az Alverdére,ez is kicsit szárított,de jók voltak.Utána bekentem egy sima hidratálókrémmel,100 Ft-osban vettem,körömvirágos krém,teljesen jó,és semmi mást nem használtam,és nagyon szép lett tőle a bőröm.
Utolsó vagyok.
Azóta 1-2 pattanásom van menzesz előtt,semmi több.Mosogasd kamillával az arcod,vagy vegyél gyógyszertári alkoholt,és azzal kend be,de csak a pattanásokat.Paradicsommal is bekenheted az arcod,vagy uborkával,esetleg mézes-élesztős pakolás,ezek mind nagyon jók:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!