Szerintetek mit írjak neki hogy ne sértsem meg?
Figyelt kérdés
Volt egy fodrász akihez el mentem a fekete hajamat ki világositani és festetni. Utána meg ígértem neki hogy legközelebb is hozzá megyek.De közben változtak a dolgok mert eléggé rossz helyzetbe kerültünk anyagilag.És nem volt annyi pénzem,hogy vissza menjek hozzá újból hajat festetni,és egy barátnőmet meg kértem hogy fesse be a hajam mivel eléggé csúnya volt a szine. Ami kellemetlen hogy ennek a fodrász nőnek meg ígértem hogy hozzá megyek vissza és nem mentem.És ami kellemetlen még hogy egy közösségi oldalon is ismerősök vagyunk vele és hogy ha most meg látja hogy át festettem a hajam mivel,gondolom fel ismeri hogy ezt nem az ő munkája a hajamon már,ami volt és akkor kissé kellemetlen szituáció lesz hogy át festettem úgy mással hogy közben neki ígértem hogy vissza megyek hozzá.És ezt kellene valahogy el magyarázni neki hogy miért nem tudtam vissza menni hozzá.Tudom hogy végül is semmi köze hozzá kivel festettem de akkor is kellemetlen mivel az anyagi helyzetem miatt nem tudtam vissza menni hozzá mivel nagyon drága lett volna a munka díja ez a helyzet végett jelenleg ebben kellene a segítségetek hogy mit írjak neki mielőtt észre venné hogy ez nem az ő munkája már a képen.2018. jún. 3. 15:38
1/2 anonim 

válasza:

Max beállítod, hogy ne lássa a bejegyzéseid.
Tudom, hogy kellemetlen, de tényleg a te dolgod egyedül, hova mész.
Én a közelemben lévő műkörmöst váltottam le, akihez jártam kis ideig (nem anyagi okokból, kevés volt a színválaszték, új színek nem voltak, meg pattogott le a fedőlakk), inkább járok egy településsel arrébb, de elégedettebb vagyok. Volt, hogy összefutottam az ittenivel utcán, köszöntünk, és ennyi :)
2/2 anonim 

válasza:

Semmit nem kell neki írnod, nagyobb tragédiának látod mint amekkora. Nem fog megsértődni, sőt valószínűleg érdekelni sem fogja.
Ha annyira jó mint írod biztos sok látogatója van, nem veszi fel egy elvesztését.
Én spec évek óta járok ugyanahhoz a fodrászhoz, de eddig egyszer sem festette a hajam, megoldom magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!