Korához képest jól néz ki?

Sértő.
Az van mögötte, hogy "Ahhoz képest, hogy milyen öreg vagy, nem is nézel ki olyan pocsékul.".
Köszi, hogy azért szinte majd egy félév elteltével válaszoltál. Már el is felejtettem, hogy feltettem egy ilyen kérdést.
Szerintem is sértő, és nem tudom miért terjedt el ez a mondás, (vagy minek nevezzelek című) hiszen szerintem nem a kortól függ, ki hogyan néz ki. Főleg manapság vesztette már értelmét ez a szöveg.
Hiába fiatal valaki, ha a sors, vagy a teremtő nem áldotta meg sajnos szerencsétlent előnyös külsővel. Vagy esetleg megáldotta, de úgy le van már "harcolva", (ami manapság jellemző) hogy ki néz legalább 50 évesnek.És hiába 40-50 éves egy nő, ha letagadhat, akár 20 évet is a korából, illetve jobb karban van, mint egy 20 éves. Olyat is láttam már, hogy az anyja jobban néz ki, mint a lánya, sőt az anyját kérték feleségül és nem a lányát.
És még mielőtt........igen, én sem vagyok már 20 éves, de nagyon-nagyon büszke vagyok magamra.......büszkébb, mint 20 évesen. Pedig, akkor sem voltam "piskóta"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!