Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Korához képest jól néz ki?

Korához képest jól néz ki?

Figyelt kérdés
Értem, ezt mire szokták mondani, de nem sértő ez az illető hölgyre nézve? Nem is a korra gondolok, hanem hogy azt mondják neki, illetve úgy hangzik, mintha csak a korához képest nézne ki jól. Sok olyan középkorú hölgy van, aki sokkal jobban néz ki fiatalabb hölgy társainál.Akkor miről beszélünk!
2018. máj. 23. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tisztába van mindenki a korával és nem sértő sőt jól esik szerintem ..
2018. máj. 24. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Sértő.

Az van mögötte, hogy "Ahhoz képest, hogy milyen öreg vagy, nem is nézel ki olyan pocsékul.".

2018. okt. 22. 07:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy azért szinte majd egy félév elteltével válaszoltál. Már el is felejtettem, hogy feltettem egy ilyen kérdést.

Szerintem is sértő, és nem tudom miért terjedt el ez a mondás, (vagy minek nevezzelek című) hiszen szerintem nem a kortól függ, ki hogyan néz ki. Főleg manapság vesztette már értelmét ez a szöveg.

Hiába fiatal valaki, ha a sors, vagy a teremtő nem áldotta meg sajnos szerencsétlent előnyös külsővel. Vagy esetleg megáldotta, de úgy le van már "harcolva", (ami manapság jellemző) hogy ki néz legalább 50 évesnek.És hiába 40-50 éves egy nő, ha letagadhat, akár 20 évet is a korából, illetve jobb karban van, mint egy 20 éves. Olyat is láttam már, hogy az anyja jobban néz ki, mint a lánya, sőt az anyját kérték feleségül és nem a lányát.

És még mielőtt........igen, én sem vagyok már 20 éves, de nagyon-nagyon büszke vagyok magamra.......büszkébb, mint 20 évesen. Pedig, akkor sem voltam "piskóta"

2018. okt. 23. 08:52
 4/4 A kérdező kommentje:
bocsánat, most vettem észre: kinéz
2018. okt. 23. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!