Más lányokat is ennyire érdekel a divat?
18 éves vagyok és szinte mániákusan érdekel a divat. A pinterest és a krémmánia a kezdő oldalam kb. :D
Nem sokat költök ruhákra, nincs is sok, de mindig megnézem az akciókat, heti szinten járom a boltokat. Drogériákkal ugyanígy vagyok.
Egyszerűen nagyon szeretem kilogisztikázni, hogy milyen akciók során tudok olcsón kijönni, repkedek, ha egy szép holmit töredék áron tudok megvásárolni. Mondjuk lehet, hogy inkább akció függő vagyok. :D
Veletek is ez van?
(Azt mondjuk hozzá tenném, hogy nem 24/7-ben erről gondolkodom, van életem. :D)

Nem. Lesz..rom magasról a divatot. Saját kiforrott egyéniségem van, és aszerint vásárolok hozzá ruhákat, kiegészítőket.
Ritkán sminkelem magam, régebben többet, de ez alább hagyott.

Én is imádom, hülyét tudok kapni, ha valami nincs rendesen megkomponálva a napi outfitjeimben. Időm nincs nagyon boltokba járni, ha van, akkor turizok, minden mást online, a telefonom tárhelye nagyrészt ilyen appekkel van tele...
Amúgy #2 nem arról van szó, hogy nincs egyéniségünk, csak nem szeretünk azzal villogni, hogy mennyire egyediek vagyunk, mikor be kell látnunk, hogy a 2. világháború végével eltűnt az egyediség a tömeggyártással.

És mi van akkor ha tömeggyártás van ruhák tekintetében? Kötelező nekem akkor a H&M-ben, a Zara-ban, a Berskhaban, a C&A-ban vásárolni?
A városomban ilyen boltok nincsenek is.
És még soha nem jött velem szembe olyan nő, akinek ugyanolyan felsője, vagy ruhája lett volna, mint nekem. Milyen érdekes!?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!