Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan borotválkozzak?

Hogyan borotválkozzak?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és az a problémám hogyha egyik reggel megborotválkozok, az már estére szúr, és nem sokáig marad sima, arra lennék kíváncsi hogy hogyan borotválkozzak h tovább sima maradjon, milyen borotvát ajánlotok? most ilyen 700 ftos wilkinson eldobhatóssal szoktam borotválkozni
2010. jún. 15. 00:42
 1/8 anonim válasza:
9%
Majd poké megmonnya a tutit:D
2010. jún. 15. 00:44
 2/8 A kérdező kommentje:
komolyan ha tudnám ki az megnyúvasztanám, még jó h anonim az oldal ..., idegesít h minden kérdésnél azt kell olvasnom
2010. jún. 15. 00:48
 3/8 anonim ***** válasza:
29%

A célom az hogy jó legyek

Gilette pengét vegyek

2010. jún. 15. 01:09
 4/8 anonim ***** válasza:

sajna az eldobhatósnak ez az ára..gyors a használata,de szúrós lesz hamar a bőr.

sztem vegyél egy jobb minőségú epilátort,vagy gyanta..

meg lehets szokni,hidd el:D

2010. jún. 15. 07:51
 5/8 anonim ***** válasza:
*minőségű
2010. jún. 15. 07:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél Gilette Fusion borotvát!Nagyon szép,sima arcbőröd lesz borotválás után.Ha veszel hozzá gélt is akkor még jobb lesz az eredmény.Drága de megéri.
2010. jún. 15. 08:30
 7/8 A kérdező kommentje:
háát, azt nem írtam h fiú vagyok és az arcomra kéne, szal a gyanta meg az epilálás ugrott, de azért köszi:), utolsónak meg köszi a jó tippet, majd kipróbálom akkor azt a borotvát is
2010. jún. 15. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:

7:51 vagyok

jah bocsi,akkor tényleg nem jó a tippem:d

2010. jún. 15. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!