Hogyan borotválkozzak. hogy ne vágjam meg magam?
neszarj, nem vágod meg magad, ahhoz tudás kéne már.
ne túl gyorsan, húzd, csak szep lassan vegighúzod egy reszen, majd öblítsd le, vegül hidegvízzel mosakodj meg, és használj aftershave-t ha hajlamos vagy kipattogni, bár én nem szoktam használni. Ja és szőr növésének irányába húzd a borotvát, ha visszafele húzod akkor nagyobb az esély hogy kipattog, meg szerintem be is nőhet.
Lehetnétek kedvesebbek is a kérdezővel, ti már biztos régóta borotválkoztok ezért nem emlékeztek a kezdeti nehézségekre vagy csajok vagytok. Vagy el tudom képzelni ti hogy csináljátok és hogy néztek ki tőle :D
Na de a kérdéshez visszatérve...
Szerintem nézz szét ezen az oldalon:
Nem reklámozni akartam tényleg, csak én is átnéztem már és szerintem hasznos. És a cég termékeit is használom és beváltak azért merem ajánlani a weblapot.
A borotvát a szőr növekedésével megegyező irányba kell húzni az arcom és az intim területen is hogy elkerüld az irritációt. Az arcodra és más területekre külön borotvát használj ne ugyanazt, ez fontos.
A habot nem kell lemosni azon kell húzni a borotvát és azzal szeded le. Aztán a borotvát a csap alatt leöblíted de csak egy pillanatig kell és aztán megint lehúzol egy részt és megint öblítesz és így tovább. Aztán mindenképpen használj valami balzsamot, krémet mert feszülni, húzódni fog a bőröd ha nem így teszel.
Nem vagyok az eldobható borotvák híve, de ha gondolod vegyél wilkinsont. Annak ilyen védő izéi vannak a pengéje előtt. Hogy is mondjam... ezzel kicsi az esélye, hogy megvágod magad. A pengéje előtt ( a penge ugye vízszintesen he4lyezkedik el) függőleges drótszerű kis izék vannak. Majd nézd meg az üzletben, biztos megtalálod melyikről beszélek. Én ezzel még sosem vágtam meg magam sehol. Mondjuk a gilette szerintem jobb, de mivel még kezdő vagy a wilkinson biztonságosabb lesz neked.
A sebességre visszatérve :) lassan borotválkozz, ne siess így nem vágod meg magad. Egy részt ne húzz át többször a borotvával ha nem muszáj, mert csak kipirosodik az arcbőröd. De valóban megkérdezhetsz egy férfi ismerőst, hogy ő mit használ stb.
Sok szerencsét! Ja és nem tudom még van-e suli ilyenkor, nekem már nincs :))) ha iskola van akkor péntek délután próbáld ki először, hogyha valami balul üt ki hétfőre szalonképessé tudd tenni magad ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!