Hányinger testem van? Kimehetek a strandra?
Egy elég komoly depresszión estem túl és a testem eléggé megváltozott, de persze ez nem mentség ( viszont most próbálom visszaszerezni a régit ) Szóval igy néz ki :
15/L
Tudom, hogy orbitálisan kövér vagyok ,de mindenki hiv a strandra és én nem tudom mit csináljak, nem igazán mennék ilyen testtel, de na ...... mi a véleményetek ? Őszinte válaszok, mert engem mostmár semmi sem bánthat meg nagyon...szóval ?
Hát köszönöm azért mindenkinek, de komolyan
Nem hittem, hogy ennyi ( közepesen?) jó véleményt kapok
Vagyis na, szerintem túl kedvesek vagytok most , de mind1 , a hasam viszont tényleg az enyém és nem is értem mi olyan különös benne, szerintem az is nagyon hájas, de azért kösz, hogy nem valjátok be :-D
Jah és még várok válaszokat !
Szia!
A szomszédom is olyan testalkatú mint te és csak 13 éves,mégis elfogadja magát olyannak,amilyen,szerintem te is tedd azt.
Ne érdekeljen mit gondolnak mások!
Amúgy én 21 évesen vagyok 48kg.....mint egy csontváz. XD
Dehogy vagy Te kövér :) a kövér nem nálad indul!
Nyugodtan menj strandra,és ne félj,hogy ki mit gondol rólad,mert tényleg ..jó az alakod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!