Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hányinger testem van? Kimehete...

Hányinger testem van? Kimehetek a strandra?

Figyelt kérdés

Egy elég komoly depresszión estem túl és a testem eléggé megváltozott, de persze ez nem mentség ( viszont most próbálom visszaszerezni a régit ) Szóval igy néz ki :

[link]

[link]

[link]

15/L

Tudom, hogy orbitálisan kövér vagyok ,de mindenki hiv a strandra és én nem tudom mit csináljak, nem igazán mennék ilyen testtel, de na ...... mi a véleményetek ? Őszinte válaszok, mert engem mostmár semmi sem bánthat meg nagyon...szóval ?

2010. jún. 14. 23:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ő nem testkép zavaros. Ok, nem orbitálisan kövér, sőt, még csak igazán nem is kövér, de ezt kamaszkorban nehéz reálisan látni. Van némi súlyfeleslege, önbizalma meg semmi.. De a kamaszkor erről szól. Sztem nem kell neki pszichiáter.. Egy elkezdett diéta, mozgás, és rendben lesz :)
2010. jún. 14. 23:59
 12/31 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm azért mindenkinek, de komolyan

Nem hittem, hogy ennyi ( közepesen?) jó véleményt kapok

Vagyis na, szerintem túl kedvesek vagytok most , de mind1 , a hasam viszont tényleg az enyém és nem is értem mi olyan különös benne, szerintem az is nagyon hájas, de azért kösz, hogy nem valjátok be :-D

Jah és még várok válaszokat !

2010. jún. 15. 00:04
 13/31 anonim ***** válasza:
én most vagyok olyan mint te, hogy fogytam egy csomót! szóval nyugii. egy kis diéta+alakformálás és jó lesz ;)
2010. jún. 15. 00:13
 14/31 anonim válasza:

Szia!

A szomszédom is olyan testalkatú mint te és csak 13 éves,mégis elfogadja magát olyannak,amilyen,szerintem te is tedd azt.

Ne érdekeljen mit gondolnak mások!

Amúgy én 21 évesen vagyok 48kg.....mint egy csontváz. XD

2010. jún. 15. 00:13
 15/31 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy Te kövér :) a kövér nem nálad indul!

Nyugodtan menj strandra,és ne félj,hogy ki mit gondol rólad,mert tényleg ..jó az alakod :)

2010. jún. 15. 00:14
 16/31 anonim ***** válasza:
DEHOGY VAGY KÖVÉR!Jaj nehogy már azt hidd kövér vagy.Látok Nálad sokkal kövérebb 15 éveseket is.Te pont normális vagy.Ha le akarsz adni pár kilót nyugodtan, de vigyázz ne vidd túlzásba a fogyózást!
2010. jún. 15. 08:35
 17/31 A kérdező kommentje:

Raktam új képeket :

[link]

[link]

Ezek után még eltudnátok mondani ugyanazt amiket az előbb mondtatok ? ..... az első képek kissé csalóak voltak, ezeken látszik rendesen a testem és na.....megkiméltek egy lehetséges égéstől ?

2010. jún. 15. 08:51
 18/31 anonim ***** válasza:
lehet hogy deprssziós voltál és azért vagy magaddal ilyen denálad 1000× kövérebb emberek mászkálnak a strandon
2010. jún. 15. 09:09
 19/31 anonim ***** válasza:
van egy kis combod,feneked aztán annyi. Nem értem mi ezen a kövér...sztem átlagos a méreted.
2010. jún. 15. 09:46
 20/31 anonim ***** válasza:
Kicsilány! A strand nem a topmodelleké, és igen, husus vagy picit, de messze nem kövér, irány a strand!!! :)
2010. jún. 15. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!