Hányinger testem van? Kimehetek a strandra?
Egy elég komoly depresszión estem túl és a testem eléggé megváltozott, de persze ez nem mentség ( viszont most próbálom visszaszerezni a régit ) Szóval igy néz ki :
15/L
Tudom, hogy orbitálisan kövér vagyok ,de mindenki hiv a strandra és én nem tudom mit csináljak, nem igazán mennék ilyen testtel, de na ...... mi a véleményetek ? Őszinte válaszok, mert engem mostmár semmi sem bánthat meg nagyon...szóval ?
Jaja, kell 10 kg fogyókúra, ezzel egyetértek !!!
És rajta is vagyok, egészségesen diétázom és mozgok is naponta, csak eléggé forróság van napközben és én is szivesen úsznék egyet ..... még a fogyásomon is segitene ...... de nem akarom, hogy undorodjanak tőlem a többiek
Nem gondolnám, hogy undorodnának Tőled az emberek a strandon. Ott is mindenki főleg inkább magával van elfoglalva, nézz csak körül. Neked is azon jár a gondolatod, úristen, bevág a fürdőruha... ha felállok, mit fognak szólni a mellettem ülők.. és képzeld, ők is pont ugyanezt gondolják MAGUKRÓL :))
Egyébként nekem a fogyókúránál az úszás nem jött be, kifejetten kerültem, mert akkora étvágyat csinált, hogy csak na!!! Én kocogtam és bicikliztem, és kajamennyiség felére csökkentve, 5 után semmi. (3 hónap alatt 11 kg mínusz volt).
De ez csak egy tipp volt, az úszás kiváltására. De mégegyszer mondom, mehetsz nyugodtan a strandra, semmi különös nincs rajtad, "csak" egy kis kamaszlány, akin van némi súlyfelesleg. (azt meg megoldod úgyis) :)
dehogy vagy kövér :D
a hasad kéne :D
ha sportolsz simán le tudod adni a lábadról a feleslegeket:D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!