Azok mitesszerek, és sokaknak pokoli nehéz megszabadulni tőlük még kozmetikusokkal is, és semmi köze a hidratáltsághoz, rákenhetsz te 30 kiló hidratáló krémet is.
2018. máj. 20. 21:06
12/34 anonim válasza:
De vannak tisztító krémek.
2018. máj. 20. 21:07
13/34 anonim válasza:
Nem alap, de ha olyan a bőröd, hogy kell, akkor nem baj, ha használsz ilyeneket. Azért általában egy fiatalnak nem kellenek kencék a bőrére (max. tisztítási céllal, meg pattanások miatt, illetve nyáron a naptej), többet ártanak fiatalon a krémek, mint amennyit használnak.
2018. máj. 20. 21:08
14/34 anonim válasza:
Semmit sem érnek a mitesszerek ellen. Max. a kémiai hámlasztók. Max. kozmetikus tudja kinyomkodni, és ő sem biztos, hogy 1-2 alkalommal.
2018. máj. 20. 21:08
15/34 anonim válasza:
Nevezzetek igénytelennek, de szerintem nem "alap" egy nőnél sem. Szerintem az alap az egészség, alapvető higiénia: tisztaság, ami sima víz+szappan kombóval teljesíthető, ápoltság (hajvágás, dezodor, borotválkozás férfiaknál, körömvágás, fültisztítás), minden nap tiszta ruha, tiszta lakás és környezet. Ezen kívül minden más csak extra. Persze ha szeretné vagy szüksége/igénye van rá, akkor használjon mindenki olyan krémet vagy más kozmetikumot, amilyet akar nemtől függetlenül. Én is használok, de attól még az én szememben senki nem kevesebb, ha nem használ ilyesmit, ha a már említett alapvető higiénia megvan.
2018. máj. 20. 21:10
16/34 anonim válasza:
Miért ártana a krém... komolyan mondom, hogy az arckrémeket nem akarjátok megérteni. A kézkrém nem árt vörös kezekre? A lábkrém repedt sarkakra? A testápoló száraz bőrre? Csak az a fránya arckrém az, ami árt? Hihetetlen.
2018. máj. 20. 21:10
17/34 anonim válasza:
"Semmit sem érnek a mitesszerek ellen."
De érnek. Egyik barátnőm mikrodermabrázió után kapott a kozmetikustól, és azelőtt elég koszos volt a bőre, ahogy használta, úgy nézett ki, mintha photoshoppolták volna. (Nem sminkel.)
NÁLAD nem ér semmit, másnál igen.
2018. máj. 20. 21:12
18/34 anonim válasza:
Tini korom óta szenvedek a miteszerekkel, és rohadtul nincs köze a hidratáltsághoz, igénytelenséghez vagy higiéniához.
"víz+szappan kombó"
Kiszárítja a bőröd, pont azért kell hidratálni.
"fültisztítás"
Hányszor csináltam már jó kis fülgyulladást a pálcikákkal...
2018. máj. 20. 21:13
19/34 anonim válasza:
# 17
Akkor a barátnőd a világ hetedik csodája, hogy a hidratáló krémtől eltűnnek a mitesszerei.
Meg milyen koszos bőrről beszélsz :D
2018. máj. 20. 21:15
20/34 anonim válasza:
Nekem zsíros a bőröm, a krémek pedig tovább zsírosítják, erre pl. többet ér a megfelelő szappanos lemosás vízzel, mint a krémek. Ráadásul fiatalon meggyorsíthatják az öregedést, ha elkényelmesíted az egyébként rugalmas bőrödet krémekkel. Persze, akinek száraz a bőre, azon segíthetnek a krémek, de eltérő bőrtípusok vannak.
33 éves vagyok, még most is van, aki csodálkozik az életkoromon, mert 5-10 évvel fiatalabbnak gondol. Nem használok krémeket. Argánolajos szappannal szoktam lemosni az arcom, az jó, megfelelően tisztít, de argánolajat pl. pont a zsíros bőröm miatt nem használhatok, így szappanban igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!