Melyik alak a legszexibb?
Figyelt kérdés
0:A vékony
1:A karcsú
2:Az atlétikus
3:A normál
4:A homokóra
Kort, nemet mindenképp írjatok. Ne az arcát/haját/barnaságot nézd csak az alakját. Többet is választhatsz.
2010. jún. 14. 17:40
22/62 anonim válasza:
Nekem a 4. az alakja is egyértelműen, de maga az egész lány is, szerintem ő a legszebb.
24/62 anonim válasza:
25/62 anonim válasza:
1 és 4, de inkább a karcsúnak titulált. 24F
26/62 anonim válasza:
A karcsú:) amúgy abban a magasság-dologban lehet valami, én viszonylag alacsony vagyok (163cm) és eddig mindig a magas (185cm feletti), srácok tetszettek:D
28/62 anonim válasza:
Kérdező! Egy dolgot rosszul írtál!!!
A homokóra az egy testalkat, az azt jeleti, hogy milyen az alakod, illetve a mellbőség és a csípő megegyezik és vékony derékkal! Homokóra alkat a normál a karcsú is!!!!
A vékony modellek is általában homokóra alkatúak: 90-60-90 körül vannak és vékonyak!
Én a karcsú és a normál között vagyok és homokóra alkatú vagyok, azaz 88-62-88.
Én így írnám a helyedben (amúgy jók a testalkatok)
0. vékony
1. karcsú
2. sportos-atlétikus
3 normál
4.molett
A 4-es nő az egy molett homokóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!