Melyik alak a legszexibb?
Figyelt kérdés
0:A vékony
1:A karcsú
2:Az atlétikus
3:A normál
4:A homokóra
Kort, nemet mindenképp írjatok. Ne az arcát/haját/barnaságot nézd csak az alakját. Többet is választhatsz.
2010. jún. 14. 17:40
15/62 anonim válasza:
Szerintem a homokóra kivételével mindegyik elfogadható.
16/62 anonim válasza:
Ja és huszonkét éves férfi volnék.
19/62 anonim válasza:
Mindenképp a negyedik. Az érdekes az (ezt megfigyeltem több férfinál) aki vékony (mint én is, a "0"-ásba sorolnám magam, ha lenne fiuba)az jobban szereti a ducibb lányokat, a kövérebb fiuk meg a karcsu csajokat. Érdekes
18/f
20/62 anonim válasza:
ma 18:12
Lehet, hogy ösztönösen így keresik a párjukat. A természet így próbálja kiegyenlíteni a dolgokat: egy nagyon dagadt és egy nagyon vékony gyermeke épp a kettő között lesz :D
Én egyébként ugyanezt figyeltem meg, csak a magasság tekintetében: egy nagyon magas fiúnak sok esetben van nagyon alacsony barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!