Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya a fenekem alatt. Mit...

Csúnya a fenekem alatt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már egy jóideje ilyen pattanás-szerű valamik vannak a fenekemen, és alatta is. Elmentünk bőrgyógyászhoz, felírta a Sotret nevű gyógyszert. Már szedem elég régóta, de csak az arcomról és a hátamról multak el a pattanások. Nem tudnátok segíteni, hogy mit csináljak, hogy ne legyenek ott? Jövőhéten mennék strandra, és szégyellem.

Hülye válaszoktól légyszives kímélni -.-"

2010. jún. 14. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:

fürdeni szoktál vagy zuhanyozni?

ha fürdeni lehet a kád csípi ki. nekem is ez volt, én azóta törölközőn ülve fürdök :D nincsenek is pattanásaim a fenekemen

2010. jún. 14. 16:51
 2/7 A kérdező kommentje:
tusolni szoktam :D
2010. jún. 14. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Rendes bugyit hordasz vagy tangát? Nekem a rendes bugyi szélénél rendre ki szokott pattogni, ezért jobb szeretem a tangát. Keresd meg a kiváltóokot és szüntesd meg.
2010. jún. 14. 16:59
 4/7 A kérdező kommentje:
horanék én tangát is, de nem birom elviselni, hogy valami bevág. a rendes bugyi is idegesít, ha bevág :S
2010. jún. 14. 17:03
 5/7 anonim válasza:

Szia! nekem is ilyen problémám van már régen(kb 8-10 éve)

Semmi sem használ, krém, gyógyszer stb.

amióta egészségesebben eszem, tisztítókúrákat is csinálok néha sokkal jobb a helyzet, illetve a napfény is sokat segít.

2010. jún. 14. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Testradír vagy mégjobb a luffaszivacs azzal dörgöld át minden este zuhanyozásnál. Aztán arctonikot rá majd testápolózd be és ha lehetséges alsónemű nélkül aludj.

Vagy ne vegyél bugyit csak egy shortszerű nadrágot ami nem túl szűk és szellős, pamut anyagból van.

Nekem így mindig elmúlnak pár nap alatt.

2010. jún. 14. 17:05
 7/7 anonim válasza:

ja igen és pl nekem ciklus is befolyásolja.

ha nagyon csúnya, tisztítás után körömvirágkrém

Előző vagyok 23L

2010. jún. 14. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!