Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretitek a playboy márkát?

Szeretitek a playboy márkát?

Figyelt kérdés
válaszotokat indokoljátok is lécci!:D
2010. jún. 14. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nincs vele bajom, de nem hordom,nincs egy playboyos cuccom sem, mert nem olyan a stílusom:D
2010. jún. 14. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem..nekem nincs egy playboyos cuccom se...nem is kell.:DD
2010. jún. 14. 15:14
 3/12 anonim ***** válasza:
én kifejezetten utálom, egyrészt mert nem a stílusom, másrészt mert vagy csak beképzelt plázapi.csák hordják (eredeti) vagy igénytelen cigányok (utánzat)
2010. jún. 14. 15:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem szeretem. Azért nem szeretem, mert egy bizonyos társadalmi réteg "megkülönböztető jele" lett. Én pedig nem tarozom ehhez a társadalmi réteghez, és nem is szeretnék soha.
2010. jún. 14. 15:17
 5/12 anonim ***** válasza:
az utolsó hozzászólókkal értek egyet. De eleve nem érdekel a márka, de ami ennyire felfújt és igánytelen, az meg pláne nem.
2010. jún. 14. 15:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, annyi az egész hogy rajta van az a rózsaszín nyuszi és persze mögötte áll a magazin, a sok szőke nővel... Egy nagyon jó barátnőm volt a középsuliban, aki mostanában elkezdett playboyos cuccokat hordani. Mikor megkérdeztem mi jó benne, azt mondta neki csak a nyuszi tetszik. Közben csak sima feliratos pólója van, nyuszi nélkül. De ő mindig is az olyan lányokra akart hasonlítani, akik abban az újságban vannak.
2010. jún. 14. 18:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem. Nem tetszik, amit üzen (cicababa vagyok semmi erkölcsi értékkel, bárki megkaphat pár menetre, de többre ne számíts, ha van pénzed meg autód jöhetsz, csórók nem érdekelnek, stb.), az emberek ugyanis nem egy értelmes, nőies nőre asszociálnak, nem alaptalanul.

Viszont a rózsaszín Playboy parfümnek jó illata van, még a húgomtól kaptam ajándékba. Azt szoktam használni.

2010. nov. 28. 10:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Én 32 éves barnahajú férjezett ügyvédnő vagyok,és szeretem a playboyos cuccokat!!!Van takaróm,függönyöm,párnáim,és más tárgyak,csak ruhát nem hordom mert nem a stílusom.Szóval én nem egy üresagyú plázacica vagyok!
2010. nov. 28. 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:

10:26

De gondolom te nem is menőzöl vele, hogy "fúú apáááám pléééjboojjoossa takaróóóóm ,nézzzzééétteeekmmáááááárr."

Szerintem az ilyen "menőzőkre" értik hogy üresfejű,nem az olyanokra mint te..:)

2010. nov. 28. 11:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen vannak kivételek!Ezért nem kell beskatulyázni,azokat akik szeretik.10:26-os voltam!
2010. nov. 28. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!