Mennyire fontos a külső szerintetek ezeken a fesztiválokon?
Figyelt kérdés
Most nyáron fogok menni először a Balaton Soundra és a Szigetre is:)Vékony alkatú lány vagyok,viszont hobbi szinten sportolok így enyhén sportos alkatú is vagyok:)Mivel a külsőt látja először a másik és sokan az alapján ítélnek,főleg ismerkedéskor ilyen bulikon így fontosnak érzem hogy jól nézzek ki ott is majd:)Többen megyünk de van köztük egy fiú akivel nagyon tetszünk egymásnak így miatta is jó formába kell lennem:)Úgy érzem ez megvan vagyis remélem:)Ti mit gondoltok ezekről?Baj hogy így gondolkodok?Tudok pár képet mutatni magamról ha úgy egyszerűbb válaszolni:)2018. máj. 11. 17:07
1/9 anonim válasza:
Mindenképpen egyszerűbb lenne úgy a válasz, ha mutatnál magadról képet :)
2/9 anonim válasza:
Vékony vagy és sportos. Szerintem remek alakod lehet. Biztos sokkal jobb azoknál, akik csak punnyadnak. Szerintem tetszeni fogsz a kiszemeltednek.
Képet küldhetsz, talán tudok tanácsot adni.
3/9 anonim válasza:
Persze hogy fontos. Mindenkinek tetszenek a sportos jó alakú lányok.
Képét azért küldhetsz nekem is :)
4/9 anonim válasza:
Mutathatsz képet :) de egy normális fiúnak nem a külső lesz a legfontosabb tényező hidd el hanem a belső :)
5/9 Ramone válasza:
Meg fognak dugni
Jobb esetben csak egy valaki
Hányok az ilyen fesztiváloktól :(
6/9 anonim válasza:
Fesztiválon nem jönnek össze az emberek jelentős többségében csak dugnak egyet és kész, akár ismerős akár nem:)
7/9 anonim válasza:
Birom, hogy osztjatok az eszt tapasztalat nelkul, hogy meg fogjak dugni, mert elmegy egy fesztivalra... XD
8/9 anonim válasza:
#7 mintha az olyan rossz dolog lenne :D
9/9 anonim válasza:
király vagy!!!
Ramone nevű felhasználó válasza:
Meg fognak dugni
Jobb esetben csak egy valaki
Hányok az ilyen fesztiváloktól :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!