Milyen parfümöt használtok lányok?
Figyelt kérdés
Évek óta nálam tuti a bruno banani pure woman, de már semmit sem érzek belőle, így egy időre váltani szeretnék, de sajnos hiába szagolgatom a különböző parfümöket, egyik se az igazi..leírjátok, hogy nektek mi a kedvencetek? Hátha aközött megtalálom. (Az ár mindegy, de az illat ne egy óra múlva múljon el)2018. ápr. 12. 21:54
1/6 anonim válasza:
Nálam a Calvin Klein One és a Giorgio Armani Si örök kedvencek.
2/6 anonim válasza:
Armani Si, Givenchy Live irresistibly, Thierry Mugler Angel a 3 kedvencem, mindegyik nagyon tartós illat
3/6 anonim válasza:
Thierry Mugler Womanity. Imádom!
4/6 anonim válasza:
Guerlain Mon Guerlain
MontBlanc Legend
5/6 anonim válasza:
Giorgio Armani acqua di qioia nekem ez az abszolút befutó.
6/6 anonim válasza:
Thierry Mugler-Alien (extrém tartós)
Chloé edp (rajtam ez is nagyon tartós)
Guerlain-Mon Guerlain florale
Chloé-Love, Chloé
Dolce Gabbana-The one
Jean Paul Gaultier-Classique edp
Én ezeket a parfümöket szoktam használni. De a legkedvencebb számomra a Chloé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!