Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Valaki segítene?

Mit tegyek? Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves lány vagyok. Iszonyat rosszak a fogaim, nem tanították meg sosem,hogyan is kell mosni stb. Kb. 12 éves koromig nem is foglalkoztam vele. 3 rossz fogam volt, elmentem fogorvoshoz. Az egyiket kihúzta, lyukas volt. Ezen kívül a másik kettő fogamat is ki kell húzni, de elég látható helyen vannak... Felül van az a kettő, röhögésnél pont látni az egyiket. Szóval, ha kihúzatnám azt is, meg a másikat, aztán utána felrakatnánk egy fogszabit, akkor végül nem lennének közök a fogaimnál? Csak hátul lenne ugye akkor? Meg szemüveges is vagyok, és akkor kontaktlencse is kéne, mert úgy meg fogszabival. Ahj :( szerintetek érdemes ezt az egészet? És anyukámnak hogy mondjam el hogy ki szeretném szedetni a szemöldökömet? Köszi a válaszokat!
2018. ápr. 12. 21:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Dehogynem lenne fogkoz. Ahhoz hogy ne legyen vagy pótlás kell vagy korona. Ezek súlyos penzek...100 ezres nagysagrendu sajnos.
2018. ápr. 12. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!