Ecipő.hu - ról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Most akarok onnan rendelni cipőt , adidas superstar-t , ott 24 ezer, garagestoreban pedig 30 ezer, viszont sok olyat hallottam, hogy nem eredeti cipőt küldenek, ha nem jó a méret nem akarják cserélni, vagy pénzt visszafizetni. Garage store-ról már 3x is rendeltem cipőt, mind kifogásatlan volt és sokáig bírták .2018. ápr. 8. 14:12
1/4 anonim válasza:
Én adidas stan smith-t rendeltem és szinte 100% hogy eredeti.Minden stimmel rajta aminek kell, alaposan megvizsgáltam az egészet.Nagyon jól is bírja, egy hamisítvány tuti tönkre ment volna.Úgyhogy szerintem eredeti cipőket árulnak.A méretet meg válaszd ki normálisan, le van írva cm-ben is úgyhogy le lehet mérni.Én se cserélnék emiatt, ha a sok hülye ember nem képes arra, hogy lemérje hány centis a lába.Nekem a szállítással sem volt gondom, szép igényes csomagban küldték.
2/4 anonim válasza:
2 naponta felteszi valaki ezt a kérdést, teljesen megbízható oldal
3/4 anonim válasza:
Nem mellesleg én már küldtem vissza cipőt, visszaérkezésről értesítettek és 2 munkanapon belül megkaptam a pénzt
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2018. ápr. 8. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!