Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ebben az esetben?

Mit csinálnál ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy kövér nő vagy, jóval 100 kiló felett.

Ebben az esetben az alábbi kettő közül melyiket csinálnád?

1: Mivel úgyis kövér vagyok, és úgyis undorítóan nézek ki, így nem foglalkozom azzal, hogy divatosan öltözzek (úgyis örülök, ha valami még egyáltalán rámjön, nem hogy divatos ruhák után kajtassak, amit úgysem lehet találni ekkora méretben), nem sminkelek, nem érdekel, milyen a frizurám.

2: Attól, hogy kövér vagyok, még próbálok divatosan, előnyösen öltözni, odafigyelek a külsőmre, pl. smink, haj, körmök.

Egy kövér nőnek melyiket kellene választania?

2018. ápr. 7. 01:44
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
3. lefogyni
2018. ápr. 7. 02:09
 2/9 Miss Endzsi ***** válasza:
95%
Elkezdenék mozogni.
2018. ápr. 7. 04:39
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
3, lefogynék.
2018. ápr. 7. 07:52
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Lefogynék, és nem csak azért mert nem előnyös hanem azért mert nem egészséges. Nem mindenkinek kell piszka fának lennie, de 100 kiló fölött lenni nem egészséges és sok problémához fog vezetni.
2018. ápr. 7. 08:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a második és emellett minden erőmmel azon lennék, hogy életmódot is váltsak és megszabaduljak a túlsúlyomtól! Nem csak esztétikai szempontból, hanem mert a kövérséggel rendszerint komoly betegségek is járnak és nem szeretnék a saját lustaságom miatt fiatalon meghalni!!!
2018. ápr. 7. 10:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Sosem szabad elhamyagolni magad, akkor se ha nem látod értelmét saját magad karbantartásának, mert teljesen elveszítheted az életkedved és lecsúszol. Ahogy az előttem lévők is írták, életmódváltással próbálkoznék, ha pedig valami betegség miatt a sok kiló, akkor is megpróbálnám a legtöbbet kihozni magamból.
2018. ápr. 7. 10:31
 7/9 A kérdező kommentje:

Annyira jó, hogy a kérdésre válaszoltok, köszönöm szépen!

Baromi hasznos, mert még ha le is tudnék fogyni 70 kilót, nyilván 3 percig tartana az egész...

2018. ápr. 7. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek semmi nem ment soha hipp hopp:)

Ahogy senki sem lett doktor egyik percről a másikra úgy te se fogsz lefogyni... de belevágnak az emberek.

Amúgy meg mit veszítesz azzal ha megpróbálod?

Egészségesebben étkezel, több lesz az energiád, tovább élsz satöbbi... Max annyi hogy nem lesznek akkora ízorgiák a szádban mint általában, de valamit valamiért.

Ha pedig akarsz valami az életed kb 800 hónapjából kb 6-10-et rászánhatsz hogy megpróbálj változtatni.

2018. ápr. 7. 12:16
 9/9 anonim válasza:
Szerintem s 2. a jobb! Lehet hogy van olyan fiú (ami már ritka) hogy nem a külsőt nézi! De én is azt ajánlom hogy próbálj meg fogyni! Nézz utána YouTube-on
2018. ápr. 12. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!