Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálnál ebben az esetben?

Mit csinálnál ebben az esetben?

Figyelt kérdés
5 hónapos kisfiam anyatejes, jöv.hónapban sajnos be kell feküdnöm műtétre, 3-5 nap bentléttel. Próbálkozunk most hogy hogyan legyen az etetése, van cumisüveg, svéd itatópohár, normál itatópohár, egyikből se tud inni, mindet csak rágja. Soha nem is evett cumisüvegből, szerintem ezért nem tudja. A másik gond hogy próbáltam cumisüvegből a szájába spriccelni a tápszert,de azt eszi meg, csak öklendezik tőle és kirázza a hideg. Mindig úgy próbálkozok mikor már éhes. Teljesen kivagyok már most hogy mi lesz így szegénnyel 😞 ti hogyan próbálkoznátok még?
2018. febr. 17. 14:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%

Ízesített tápszer? Tejpép? Ht elkezdése?

És persze sok fajta cumisüveg, itató pohár kipróbálása. Más ötletem nincs

2018. febr. 17. 14:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Az ötödik fajta cumisüveget próbáltam tegnap, noname-től a több ezresig, eddig nincs siker. Tejfehérje allergiás, így a tejpépek és különféle tápszerek se jöhetnek szóba sajnos. A ht eddig az almánál és a baracknál tart, de nem nagy mennyiségek még, nincs még kiváltva egy kaja se :/ köszönöm azért!!
2018. febr. 17. 14:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha el fogsz menni, akkor márpedig muszáj lesz! De tényleg sajnos. Eröltetni kell! Viszont lehet az lesz, hogy le fog szokni a ciciről. De én elkezdenék fejni, hogy anyatejet kapjon, ha van.
2018. febr. 17. 14:53
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
Ha még nem volt hozzátáplálás és anyatejes, akkor honnan tudod, hogy tejfehérje allergiája van? Másrészt tudtommal vannak ilyen tápszerek is. Nekem már nagyobb a lányom, amikor nagyon beteg volt és nem akart vagy tudott inni, akkor a gyógyszeres fecskendővel itattam, belenyomtam a szájába a folyadékot. Muszáj voltam a kiszáradás elkerülése érdekében, de a gyógyszerrel is ugyanígy teszünk, ha be kell adni, akkor nincs mit tenni. Megpróbálhatod, hogy az anyatejet így adod be neki először egy nap csak egyszer, persze apránként nyomva a szájába, nehogy félrenyeljen, utána napjában többször is. Ha ez beválik, akkor adja így az apukája neki vagy aki vele lesz, de úgy, hogy te is ott vagy.
2018. febr. 17. 15:06
 5/14 A kérdező kommentje:
A fecskendő nem rossz ötlet köszönöm!! Nem ettem eddig tejtermékeket, aztán elkezdtem újra enni és egyből ekcéma,zöld kaki, köhögés,tüsszögés. Gyerekorvos felírta a Pepti-t, de ez meg olyan keserű 😥
2018. febr. 17. 15:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Próbálok fejni is, de nem nagyon akar szaporodni. Most próbálkozunk hátha tudnánk esetleg anyatejet venni, de ha leszokik a ciciről és elapad a tejem akkor pedig muszáj lesz a tápszerhez hozzászoknia.
2018. febr. 17. 15:14
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a kórházban is fejned kell majd akkor...Vannak, akik a munkahelyükön szoptatnak. Ez nem lenne megoldható, hogy beviszik hozzád a babát enni?
2018. febr. 17. 15:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Ha 8.áig feloldják az influenza miatti látogatási tilalmat akkor hozzák majd, de fél órára van a kórház, így jobban örülnék az otthoni etetésnek
2018. febr. 17. 15:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek mennyire fogja ez az egész megviselni? 🙁
2018. febr. 17. 15:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezen felesleges aggódni. Úgysem tudsz mit csinálni. Ha még ezen is idegeskedsz, akkor ő is ideges lesz, megérzi stb. Próbálj meg nyugodt maradni, akkor ő is jobban átvészeli. Már most gyakoroljatok, hogy alkalmanként más eteti.
2018. febr. 17. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!